FRINGE.BENEFITS

Color.Me by Kevin.Murphy

DET PERFEKTE FARGEVERKTØYET

Color.Me by Kevin.Murphy lanserer Fringe.Benefits, et nytt og innovativt verktøy innen fargekonsultasjon. Du klipser enkelt på panneluggen som finnes i et stort utvalg fra Color.Me’s mest populære farger, og gjøre det mulig for kunden å prøve ulike nyanser uten den permanente forpliktelsen. 

“Hårfarge kan noen ganger være veldig vanskelig for kunden å se for seg, spesielt når de skal gjøre en drastisk fargeendring”, forklarer Color.Me grunnlegger, Kevin Murphy. “Vi har forbedret og forenklet konsultasjonsprosessen ved bruk av Fringe.Benefits. Panneluggen fjerner usikkerheten rundt fargevalget og det blir lettere å visualisere det endelige resultatet for kunden. Nå kan frisørene enkelt og mer visuelt vise våre ettertraktede farger, noe som resulterer i en bedre kundeopplevelse og mer kreativ frihet. 

“Å velge riktig farge avhenger av flere faktorer. Det ønskelige resultatet og hårets naturlige farge er viktig, men hudtone, øyefarge, ansiktsfasong og øyeform må også vurderes” sier Kate Reid Color.Me Director of Education. Fringe.Benefits tillater kunden å se hvilke farge de liker, samtidig som frisøren kan vurdere om kunden har kalde eller varme toner, for å kunne velge de mest flatterende nyanser og teknikker.

Fringe.Benefits kommer i en lekker eske, med en nøye utvalgt kolleksjon av ti forskjellige pannelugger, som varierer fra platinum til rød, lilla og sort. En variasjon av toner som kalde, naturlige og varme nyanser, gir frisøren anledning til å vise en mengde muligheter for deres kunder. Hver lugg er laget av en kombinasjon av menneske hår og syntetisk hår, for en mer naturlig, multi-tonet effekt. Den håndlagde luggen har en trykksensitiv klips som trygt og enkelt festes i håret.