su

Solbeskyttelse for håret

HVORFOR BESKYTTE HÅRET I SOMMER?

Det er ekstra viktig å ta vare på håret i sommermånedene. Sol, saltvann og klor tørker ut håret og gjør at hårfargen falmer hurtig. Håret kan miste sin naturlige glans og kan oppleves som livløst og trått. På samme måte som man beskytter huden med solkrem, er det også viktig å beskytte håret med UV-beskyttelse.

SU er en produktfamilie rik på antioksidanter og fuktighetsgivende egenskaper som beskytter hår og hud som er utsatt for sol, saltvann og klor.  Hvert produkt er utviklet med et høyt innhold av naturlige ingredienser som er bio-nedbrytbare for å minimere påvirkningen av miljøet, og for å kombinere bærekraftighet med fantastiske resultater. 

SU familien består av tre hårprodukter og to hudprodukter. Nøkkelingrediensen i alle produktene er Citrus Myrtifolia ekstrakt, også kalt Chinotto, hentet fra en Slow Food gård i Savona Italia. Chinotto har et høyt innhold av C-vitaminer med en antioksidant og betennelsesdempende effekt, som sammen med UV-beskyttelsen i produktene beskytter håret og gjenoppretter hårets naturlige glans og mykhet. Ved å benytte denne ingrediensen støtter Davines små lokale produsenter, og bidrar til å beskytte kultur og håndverkstradisjoner i Middelhavsområdet.

Alle produktene er fri for sulfater og parabener, og er pakket i Zero Impact emballasje. Det vil si at vi utligner Co2-utslippet som følger av produksjonen ved å plante og bevare skog i Italia og på Madagascar.

SU_3.jpg

SU/hair milk

- Beskytter hårstruktur fra UV-stråler
- Fargebeskyttende
- Beskytter hårfargen fra falming
- Gir glansfullt hår
- Gjør håret mykt og silkeaktig
- Flokeløsende
- Enklere å gre tørt og vått hår
- Kontrollerer frizz
- Eksepsjonell pleiende effekt
- Gir fylde uten å tynge ned håret
- Fuktighetsgivende
- Tilrettelegger for raskere føn
- Varmebeskyttende

SU/hair milk er en meget mykgjørende og varme-beskyttende milk med UVB filter som beskytter hårfargen og som holder håret ditt fuktighetsrikt. Den er flokeløsende og etterlater håret glansfullt og silkemykt.

Sitrusmyrtifolia ekstrakt: inneholder antioksidanter med antiinflammatoriske egenskaper, som for eksempel vitamin C, som har en beskyttende virkning på hår- og hudcellene fra frie radikaler forårsaket av langvarig eksponering fra solen.
UV-filtre: fargebeskyttelse mot solstråler
Pro vitamin B5: gir dyp hydrering til håret.
Funksjonelt aminokompleks: gir en ekstraordinær pleiende effekt, noe som gjør håret mykt og motstandsdyktig mot stress og beskytter håret mot å falme.

SU_.jpg

SU/tan maximizer

En naturlig måte å gjøre solbruningsprosessen mer effektiv og for å forberede huden på soleksponering.
Påføres i ansiktet og på kroppen før og under soling. Den inneholder ikke UVA eller UVB beskyttelse, så det er viktig å påføre passende solkrem etter Tan Maximizer for å sikre beskyttelse mot solen.

SU_6.jpg

SU/hair & body wash

Fuktighetsgivende hair & body wash for bruk etter soleksponering.


Påføres i fuktig hår og på våt hud. Masser lett og skyll ut. Gjenta dersom nødvendig.

SU_2.jpg

SU/anti dryness shield

En mykgjørende lotion som motvirker saltdeponering forbundet med å tørke ut håret. Den gir fuktighet og mykhet til håret uten å tynge eller etterlate produktrester.

Lotion designet for å motvirke tørrhet fra saltvann.: påfør i lengder og ender i tørt eller vått hår før du bader. Brukes regelmessig gjennom dagen og etter bading som en forfriskende og beskyttende lotion.

SU_4.jpg

SU/aftersun

En kjølende og pleiende gel-krem som oppfrisker og gir umiddelbar lindring til hud som har blitt solbrent.
Påføres i ansiktet og på kroppen etter soleksponering.

SU_5.jpg

SU/hair mask

En pleiende kur for hår som er utsatt for sol, klor og saltvann. Gir mykhet, fuktighet og glans tilbake til håret.
Påføres i fuktig hår etter sjamponering.
La den være i håret i 5-15 minutter.
Gre gjennom håret og skyll ut.

Screen Shot 2018-07-03 at 14.54.58.png

SU/protective sun stick SPF50

Vannavstøtende med høy solfaktor. Beskytter nese, lepper, ører og øyne mot sol. Gir beskyttelse til ekstra ømfintlige deler av kroppen.

Liten og lett å ta med seg i vesken.