hair on stage

Amsterdam

06 - 09 oktober

Vi i Verdant ønsker å invitere deg til Hair on Stage i Amsterdam den 6-9 oktober 2017. Det vil bli visning, mingling, gallamiddag & party!

HOS er en unik mulighet til å møte kreative frisører som ønsker å dele trender, ideer og prosjekter i et event som er dedikert til skjønnhet, harmoni og individualitet. På scenen vil våre stylister dele sine nyeste inspirasjoner, designet for å vise trender fra hele verden. Først og fremst er Hair on Stage et møtested for salonger som deler den samme visjonen, og derfor velger Davines alltid å arrangere dette i byer som vil gi den største inspirasjonen. Etter Chile, London, Lisboa og Bologna er det endelig Amsterdam sin tur. Fordyp deg i denne kosmopolitiske, frie, innovative og tolerante byen. I århundrer har Amsterdam blitt ansett som et fristed for filosofer og frie tenkere, og den dag i dag bærer byen fremdeles preg av eksperimentel arkitektur, mote, design og en spontan livsstil.

Stylistene

ANGELO SEMINARA  Fire ganger vinner av den prestisjetunge British Hairdresser of the Year Award og Davines Artistic Director siden 2011. Angelo Seminara er kjent i moteverden som en av de beste i bransjen. Angelo henter inspirasjon fra naturen og verden rundt ham og hans innovative stil og øye for kreativitet kommer virkelig frem på bilder og på scenen.

ANGELO SEMINARA
Fire ganger vinner av den prestisjetunge British Hairdresser of the Year Award og Davines Artistic Director siden 2011. Angelo Seminara er kjent i moteverden som en av de beste i bransjen. Angelo henter inspirasjon fra naturen og verden rundt ham og hans innovative stil og øye for kreativitet kommer virkelig frem på bilder og på scenen.

HUUB EYSINK  Artistic Director for Davines Nederland og er en del av Intercoiffure Artistic team. Han reiser verden rundt for å dele sin kunnskap, kreativitet og ideer med andre frisører. Huub har blitt nominert 19 ganger til den prestisjetunge Coiffure Award og har vunnet totalt 4 i sin karriere. Sammen med sin kone og forretningspartner Sharon eier han en vellykket salong i Hattem hvor de har jobbet lykkelig med Davines siden 2001.

HUUB EYSINK
Artistic Director for Davines Nederland og er en del av Intercoiffure Artistic team. Han reiser verden rundt for å dele sin kunnskap, kreativitet og ideer med andre frisører. Huub har blitt nominert 19 ganger til den prestisjetunge Coiffure Award og har vunnet totalt 4 i sin karriere. Sammen med sin kone og forretningspartner Sharon eier han en vellykket salong i Hattem hvor de har jobbet lykkelig med Davines siden 2001.

JESUS OLIVER  Jesus Oliver startet sin karriere i Valencia, før han flyttet til London for å søke ny inspirasjon. Her ble han uteksaminert fra et av verdens viktigste akademier i klipp- og fargeteknikker. Grundig opplæring, kreativitet og stilsikkerhet er ingrediensene i hans arbeid, som er basert på den strenge britiske tilnærmingen til frisørfaget, men har blitt forenklet for å passe hverdagen i salongen.

JESUS OLIVER
Jesus Oliver startet sin karriere i Valencia, før han flyttet til London for å søke ny inspirasjon. Her ble han uteksaminert fra et av verdens viktigste akademier i klipp- og fargeteknikker. Grundig opplæring, kreativitet og stilsikkerhet er ingrediensene i hans arbeid, som er basert på den strenge britiske tilnærmingen til frisørfaget, men har blitt forenklet for å passe hverdagen i salongen.

JANI BEEMSTER  Utdannet på det meget prestisjefylte Junge & Michaelis-akademiet i Köln, Jani er ekspert på behovene til hårstylister og er meget engasjert i opplæring og hvordan man deler kunnskap. Jani er stadig på jakt etter inspirerende og nyskapende teknikker som er anvendelig i salongen. Gjennom hans mange år med erfaring som Davines Technical Trainer, og nå som National Trainer, er Jani meget dyktig i klipp, farge og Davines produktkunskap.

JANI BEEMSTER
Utdannet på det meget prestisjefylte Junge & Michaelis-akademiet i Köln, Jani er ekspert på behovene til hårstylister og er meget engasjert i opplæring og hvordan man deler kunnskap. Jani er stadig på jakt etter inspirerende og nyskapende teknikker som er anvendelig i salongen. Gjennom hans mange år med erfaring som Davines Technical Trainer, og nå som National Trainer, er Jani meget dyktig i klipp, farge og Davines produktkunskap.


HOTELL:

Double Tree by Hilton
Amsterdam Centraal Station
Oosterdoksstraat 4,
1011 DK Amsterdam
Tlf: +31 20 530 0800

 

 

PROGRAM

Fredag 06. oktober
Velkomstmiddag med Verdant

Lørdag, 07. oktober
Velkomstmiddag med Davines

Søndag, 08. oktober
Show, Middag & Fest

Mandag, 09. oktober
Hjemreise


PRIS & BOOKING
10.990 kr

INKLUDERER

  • 3 netter i dobbeltrom m/frokost
  • Hair on Stage billett
  • 3 middager med drikke
  • Party
     

INKLUDERER IKKE:
Fly & transport til og fra flyplassen

Kontakt din forretningsutvikler i Verdant, eller vår
kundeservice for å bestille: 56 15 68 00

Vi ses i Amsterdam!

*Påmeldingen er bindende og kan ikke refunderes

For pris og mer informasjon rundt turen, er det bare å ta kontakt med din Verdant representant eller benytte skjema under.

Navn *
Navn
Kryss av for valgene under: