nyhet!
fra essential hair care

solu sea salt scrub cleanser

Solu_03.jpg

Dyp rens som varer

En svært dyptrensende skrubb paste, for alle hårtyper. Skrubbeperlene fra jojoba og havsalt, gir en mild scrub-effekt på hodebunnen og er i stand til å fjerne urenheter fra hodebunn og hår. Brukes i stedet for shampoo. Anbefales å bruke Conditioner etterpå. Den renser hodebunnen samtidig som den fjerner urenheter og avfallsstoffer som har bygget seg opp fra forurensing. Gir ekstra tekstur til håret samtidig som du får en langvarig effekt slik at håret føles renere over lengre tid.

Screenshot 2019-01-08 at 15.29.58.png

Havsaltet er hentet fra Slow Food presedia fra Mr. Culcasi sin innsjø i Tripani i Italia og av den grunn er produktet spesielt rik på magnesium og kalium. Slow Food Presedier er med på å støtter småprodusenter med miljøvennlig produksjon hvor de tar vare på utrydningstruete arter. Bøndene er med på å beskytter økosystemer og gjenopprette tradisjonelle bearbeidingsmetoder.

I alle seriene til Davines er de brennende opptatt av miljøvennlig produksjon, naturlig ingredienser og hvor viktig det er å ta vare på mangfoldet og spesielt utrydningstruete arter.

Emballasje er av resirkulert og BPA fri plast og produksjonen er 100% Co2-nøytral i samarbeid med LifeGate'sZero Impact Project og av fornybar energi. Kan brukes til matemballasje.

DYREVENNLIG! Sulfat- og parabenfri. Vegansk og Glutenfri. Høyt innhold av naturlige ingredienser. Familiebedriften Davines, har til og med bygget deres egen lille landsby hvor alt fra ide, utforming, design og egne forskningslaboratorier, helt til produksjon og plassering på lageret er på ett og samme sted. De bruker mye lokale råvarer og noen ingredienser så lokale at de er plukket fra deres eget drivhus på eiendommen. Da landsbyen ble bygget ble den til og med flyttet på for å gi plass til en froskefamilie som bodde i en liten dam på eiendommen.

SOLU GRUPPO.jpg