NATURAL TECH
       
     
ESSENTIAL HAIRCARE
       
     
Your Hair Assistant
       
     
OI
       
     
More Inside
       
     
AUTHENTIC FORMULAS
       
     
ALCHEMIC
       
     
A NEW COLOUR
       
     
NATURAL TECH
       
     
NATURAL TECH

NaturalTech er en serie med produkter og behandlinger som løser de vanligste hår- og hodebunnsproblemer. Produktene er beriket med Fytokjemiske ingredienser (aktive biologiske stoffer fra planter) og innovative kosmetiske ingredienser med ekstraordinær antioksidant effekt, anti-inflammatorisk og anti-friradikal egenskaper. Den mest moderne forskningsteknologien tillot oss å formulere naturlige produkter med ekstremt høy ytelse uten parabener og sulfater.

Les mer om produktene her

ESSENTIAL HAIRCARE
       
     
ESSENTIAL HAIRCARE

Med den samme omtanke, visjon og kjærlighet som herbalistene i Renessanse perioden, har vi kombinert vitenskap og tradisjon med essensen av Middelhavets urter, blomster og frukt for å gi deg Davines Essential Haircare. Hver familie er beriket med aktive ingredienser hentet fra Slow Food presidia gårder i Italia, hvor plantearten står i fare for å bli utryddet. Gjennom å benytte slike ingredienser opprettholder vi kultiveringen av disse grønnsakene, plantene og fruktene, og tar vare på gamle håndverks- og landbrukstradisjoner. Dette er gjort for å beskytte det biologiske mangfoldet på jorden.

Les mer om produktene her

Your Hair Assistant
       
     
Your Hair Assistant

En god føn understreker kvalitetene ved både klipp og farge, og får ansiktet vårt til å fremstå mer harmonisk. Den får frem smilet vårt, og får oss til å føle oss selvsikker og fin. Your Hair Assistant er en produktserie som blander ekspertisen til Angelo Seminara, Davines Kreative Leder og prisvinnende hårstylist, med den vitenskapelige kunnskapen til Davines laboratoriet, for å kunne tilby deg produkter med den beste ytelse og kvalitet. Når produktene brukes av frisøren i salongen blir de et essensielt verktøy for å gi liv til kreative ideer og for å skape en perfekte føn, og når de brukes hjemme gjør de føningen lettere og gir deg mulighet til å skape den looken du ønsker med et langvarig resultat.

Les mer om produktene her

OI
       
     
OI

Davines / Essential Haircare OI er en produktlinje skapt for å gi absolutt skjønnhet til alle hårtyper. Produktene er utviklet i Davines state of the art laboratorier, og takket være deres multifunksjonelle, allsidige og velgjørende karakteristikk gir OI en ekstraordinær, effektiv og behagelig kosmetisk behandling. Alle OI produktene inneholder Roucou Olje, som utvinnes fra en plante i Amazonas, også kjent som Annatto. Planten er meget rik på beta karoten (100 ganger høyere enn gulrøtter). Den har meget pleiende effekt på håret og fremmer hårvekst. 

Les mer om produktene her

More Inside
       
     
More Inside

Stylingserien More Inside fra Davines er et resultat av Davines-laboratoriets vitenskapelige kunnskap og kreativiteten til Artistic Director Angelo Seminara. Gjennom dyrebare formularer og aktive ingredienser gir de 19 produktene fantastisk ytelse for alle hårtyper og frisyrer. Produktene er utviklet for de som forventer det lille ekstra og som trenger et verktøy for å gi liv til kreative uttrykk. Alle produktene er fri for parabener og er ikke tilsatt farge.

Les mer om produktene her

AUTHENTIC FORMULAS
       
     
AUTHENTIC FORMULAS

Rik på naturlige ingredienser og dedikert til skjønnhet og velvære – Authentic er produkter for ansikt, hår og kropp. Hvert produkt renser, mykgjør, beskytter og pleier huden og håret og gir en følelse av velvære. I Authentic har Davines skapt svært skånsomme og naturlige produkter av høyeste kvalitet. Davines Authentic inneholder mellom 98% og 100% naturlige ingredienser som er biologisk nedbrytbare og er laget uten parabener og sulfater. 

ALCHEMIC
       
     
ALCHEMIC

Davines Forskning- og Utviklingsavdeling valgte rene pigmenter for å berike formularene av 6 shampoer og 6 conditionere som forsterker refleksene i naturlig og kosmetisk farget hår. Fargene fordeles på hårstrået og opprettholder intensiteten av fargens refleksjoner mellom fargebehandlinger. Produktene kan fremheve og forsterke naturlig farge, berike håret med vakre nyanser og samtidig gi håret styrke, beskyttelse og glans.

Les mer om produktene her

A NEW COLOUR
       
     
A NEW COLOUR

Til A NEW COLOUR hentet vi inspirasjon fra insektenes verden, som virkelig viser naturens kreative krefter, og som tilbyr uendelige variabler av farger. I naturen er det karotenoider og melanin som skaper det intelligente kaoset av farger. Og ved å starte med de samme ingrediensene som naturen benytter i sitt fargespill, har Davines’ forskningslaboratorier utviklet et innovativt, delikat og naturinspirert ammoniakkfritt fargesystem. Det gir fullstendig dekning av grått hår, mørkfarger og lysner håret opp til tre nivåer og det kan forandre refleksjoner med stor fleksibilitet.

Les mer her