kevin murphy

shimmer.me.blonde

Shimmer_MeBlonde.jpg

REPAIRING SHINE TREATMENT
FOR BLONDES
 

Ventetiden er endelig over! Nå lanseres endelig Shimmer.Me.Blonde – produktet alle har ventet på siden de første bildene dukket opp på sosiale medier flere måneder siden.

Blondt hår gir deg oppmerksomhet, men det krever vedlikehold for å holde det sunt og glansfullt. Shimmer.Me.Blonde er utviklet for å friske opp, behandle, reparere og gi glans til livløst blondt, grått eller stripet hår. Produktet inneholder lysreflekterende teknologi fra high-end hudpleie med de samme reflekterende egenskapene som tusen små speil. Dette gir en fantastisk jevn glans i håret, og får det mest livløse blonde håret til å skinne. I tillegg vil vitaminer, antioksidanter og essensielle fettsyrer fra 6 australske frukter, Babassu, Baobab, Bambus og Immortelle pleie, reparere og tilføre fuktighet, mykhet og næring til håret uten å gjøre det tungt.

Shimmer.Me.Blonde kan benyttes både før og etter styling. Snurr lett på flasken for å aktivisere de lysreflekterende partiklene, og spray deretter over håndkletørt eller tørt hår. Skal ikke skylles ut.

Shimmer.Me Blonde.jpg