repair.me

innovativt system som reparerer, styrker og gir
fuktighet til tørt, behandlet og skadet hår

INNOVATIVE PRODUKTER

Kevin.Murphy introduserer Repair.Me, et helt nytt system av tre produkter som reparerer, styrker, beskytter og gir fuktighet til håret ved hjelp av naturlige super food proteiner fra Grønnerter og fruktenzymer fra Papaya og Ananas.

For å virkelig forstå egenskapene til Repair.Me, må vi bli litt teknisk. Produktene benytter de siste gjennombruddene innen hudpleieforskning og ny vitenskapelig teknologi for å innkapsle proteiner i et enzym for å holde det i en lipid eller fuktighetsgivende tilstand. I denne tilstanden er proteinet mykt, noe som gjør at det legger seg i de skadede områdene på håret, akkurat som en nøkkel passer i en lås. Det gjør at vi er i stand til å gi næring og mykhet til håret, uten at håret blir tungt og stivt slik produkter med høyt proteininnhold kan gjøre. 

”På daglig basis opplever jeg intenst skadet og tørt hår. Skader fra bleking og farge, varierende klima og varmeverktøy kan være vanskelig å motkjempe, men disse tre produktene komplementerer hverandre og er spesielt utviklet for nettopp dette.” – Kevin Murphy 

Repair.Me Wash er en shampoo som renser håret skånsomt. Den inneholder antioksidanter og aktive enzymer fra Paw Paw frukt som bekjemper frie radikaler, beskytter håret og gir det mykhet og glans. Repair.Me Rinse er conditioner som kombinerer vitaminer, antioksidanter, mineraler og aminosyrer fra Acai og Aloe Vera, med pleiende egenskaper fra Shea Butter for å reparere hårets tilstand og gi det fuktighet, styrke og glans.

Re.Store er en ett stegs reparerende behandling. Det vil si at den renser håret samtidig som den behandler det, og du trenger ikke bruke shampoo de dagene du bruker denne. Re.Store bygger opp håret fra innsiden takket være den siste teknologien innen anti-aging hudpleie. Den kombinerer Papaya og Ananas enzymer med proteiner fra Grønnerter for å reparere, styrke, og gi fuktighet og elastisitet til skadet hår.