LEDIG STILLING


VERDANT SØKER ETTER FORRETNINGSUTVIKLER I
TRONDHEIM & NORD NORGE
 

Verdant ble etablert i 2008 og er i dag distributør av merkevarene DAVINES KEVIN.MURPHY, COLOR.ME, R+CO, V76 og Smith & Cult til det profesjonelle frisørmarkedet i Norge. Vi tilbyr frisørsalonger et innovativt og miljøvennlig totalkonsept innen farge, make up, permanent, pleie og stylingprodukter. Selskapet er lokalisert på Storebotn Næringspark utenfor Bergen, og har i dag 19 ansatte. Forventet omsetning for 2017 er på 70 mill kr og selskapet har skaffet seg en en solid posisjon innen bransjen.

Vi søker nå etter en dyktig og erfaren Forretningsutvikler/ selger i Trondheim - Nord Norge, Som Forretningsutvikler/ selger i Verdant skal du bidra til å forsterke vår posisjon gjennom å skape gode kunderelasjoner overfor selskapets eksisterende kunder, samtidig som du også har fokus på å bearbeide nye potensielle kunder. Du vil ha totalansvaret for salg og distribusjon av selskapets produktportefølje, samt ha evnen til å bistå våre kunder gjennom å være en dyktig rådgiver og samarbeidspartner. Du blir en viktig medspiller i et selskap i sterk vekst, og som har et ønske om å benytte store ressurser på å utvikle kompetansen hos sine kunder og ansatte. Verdant tilbyr deg også markedets beste interne opplæringsprogram noe som er viktig for at du skal kunne fremstå med en høy profesjonalitet i ditt arbeide med våre kunder.

Hvem er du?
Vi søker en person som ønsker å jobbe selvstendig, som liker utfordringer og drives av å skape resultater. Det er fint om du har erfaring fra bransjen og interesse for mote og trender. Som person har du et stort engasjement, er selvstendig og strukturert. Du trives med å jobbe ute i feltet og blir inspirert av en hektisk hverdag. Du er kreativ, utadvendt, kan føre deg og søker løsninger på utfordringer som kommer og skaper tillit hos kundene dine. Vi tilbyr rett person god fast lønn i kombinasjon med individuelle provisjonsordninger. Du jobber ut i fra ditt hjemmekontor og vi utstyrer deg med bærbar PC, iPad og mobiltelefon. Firmabil medfølger stillingen. Selskapet tilbyr også sine ansatte gode pensjons og forsikringsordninger.

For mer informasjon kontakt:
Svein Sundfør, Salgsdirektør, tel: 91 15 51 63, e-mail: ss@verdant.no Merk din søknad ”FORRETNINGSUTVIKLER NORD” og send den via e-post til: ss@verdant.no Besøk gjerne vår hjemmeside www.verdant.no og/ eller www.facebook.com/pages/Verdant/ for mer informasjon om selskapet og våre merker.

Søknadsfrist: Snarest