Liquid spell

REINFORCING BODIFYING FLUID

LIQUID SPELL (2).png

INNOVATIV FORMULA
OG TRANSFORMATIV TEKSTUR

Liquid Spell er den nye spesialisten innen fylde og styrke for sensitivt eller fint hår, hvor bruk etter bruk gjenvinner hårets opprinnelige helse og glans. Den dyrebare væskeformel blir til en rik mousse som synlig forvandler kvaliten på hårfibret. Formelen er uten parabener eller silikoner, og består av et konsentrat av aminosyrer, stoffer som ligner hårets struktur og med det eksklusive termoaktiverte molekylet som ved aktivering av varme gir sterkere, mer kompakt og naturlig skinnende hår.

Allsidig bruk
Den allsidige og effektive formelen kan tilpasses ulike hårtyper og skjønnhetsrutiner, uten behov for et bestemt regime. Mousse tekstur er lett å distribuere for en rask applikasjon. Å være praktisk og enkel å bruke, gjør produktet ideelt også til hjemmebruk.

Tjeneste med høy verdi
Takket være enkel og allsidige bruk, tillater Liquid Spell deg å skape tilpassede tjenester med høy verdiskapning på noen få minutter. For å utvide effektiviteten og tilbudet på tjenester i frisørsalongen, kan den også brukes i kombinasjon med andre Davines produkter.

Minmal design & bærekraftig emballasje
Emballasjen med et moderne og minimalt design uttrykker elegansen og verdien av produktet. CO2-utslippet som følge av produksjonen er kompensert gjennom skogplanting og skogbeskyttelsesprosjekter.


Liquid Spell erogato - 125ml.png