naturaltech

renewing

Extra strong hairspray.JPG

 RENEWING WITH HAIR LONGEVITY COMPLEX
 

Ønske om å bekjempe hårets aldringstegn er økende, og et sunt og vitalt hår kommer først og fremst av en sunn og balansert hodebunn. Davines lanserer nå Renewing; en anti-aging familie i Natural Tech serien med produkter spesielt utviklet for å motvirke faktorer som forårsaker hårets aldring.

De innovative produktene er utviklet av Davines laboratoriet sammen med den anerkjente nevroforskeren Claudia Aguirre, som sammen har identifisert de viktigste fysiologiske mekanismene og eksterne faktorene som påvirker kroppens aldring og hvordan man kan bekjempe disse. Nøkkelingrediensen i Renewing er Hair Longevity Complex, en skreddersydd blanding av Carnosin og ekstrakter fra Maqui Bær og Spinat, som i kombinasjon bekjemper inflammasjoner og faktorer som påvirker aldring.

Etter 28 dager med jevnlig bruk, rapporterte et testpanel på 50 mennesker om 37% bedre mykhet ihåret, 29%bedreglans og 29%bedre fylde.

 

 

RENEWING SHAMPOO
250ml / 1000ml


Skånsom shampoo som vedlikeholder hodebunnens og hårets velvære, og bekjemper faktorer som påvirker hårets aldring for et naturlig vakkert hår og balansert hodebunn.


RENEWING CONDITIONER TREATMENT
250ml / 1000ml


Delikat conditioner som stimulerer og tilfører fuktighet og næring til hår og hodebunn, Bekjemper faktorer som påvirker hårets aldring og etterlater hårfiberet sunt, kompakt og glansfullt uten tyngde.RENEWING SERUMSUPERACTIVE
100ml


Et serum som gir intens forebyggende effekt mot faktorer som påvirker hårets aldring. Vedlikeholder hodebunnens velvære og gir et naturlig vakkert, glansfullt, sterkt og silkemykt hår.

 


RENEWING PRO BOOST SUPERACTIVE
500ml


Regenererende og eksfolierende fluid som rengjør hodebunnen skånsomt og grundig, og øker effekten
av andre Natural Tech behandlinger.