ONE TO ONE WITH KEVIN

bli med på en inspirerende weekend i Amsterdam
med hele Kevin.Murphy teamet

Amsterdam_gashouder_337644_(3).JPG

03 JUNI - 05 JUNI

La oss ta deg nærmere hjertet til Kevin.Murphy, og til en fantastisk weekend i Amsterdam. Kevin Murphy samler merkets kreative sjeler for å gi deg et fullt spekter av kolleksjoner, marketing, trender og show.

Vi ankommer Amsterdam Fredag 03. juni, og har hele dagen til å utforske hva byen har å by på av shopping, cafeer, kultur og vakre bygninger. På kvelden møtes vi for en bedre middag på en av Amsterdams flotteste restauranter. Lørdagen er selve Kevin.Murphy dagen! Og det hele starter med en eksklusiv presentasjon av nyheter, kommende produktlanseringer og markedsstrategier fra Kevin.Murphy. Like etter vil Kevin Murphy selv vise og demonstrere sin nyeste kolleksjon. Kolleksjonen lanseres ikke offisielt før måneden etter, så du vil være den aller første som får se denne. Så er det tid for en koselig piknik med god mat og drikke, før dagen fortsetter med en presentasjon av trender. Hva er trendy, hvordan starter det og hvor kommer inspirasjonen fra?

Nå begynner det å bli kveld i Amsterdam, og det er tid for det som kanskje er høydepunktet under weekenden; selve showet! Kevin Murphy og teamet av Session.Masters og Style.Masters vil vise deg sine siste inspirasjoner hentet fra arbeid de har gjort under de største moteuker og i magasiner verden rundt. Fra Prèt a Porter til Haute Couture. Fra Kevin.Murphy til deg. Etter showet er det tid for middag og mingling, før kvelden avsluttes med en storslått fest for alle deltagerne.

Søndagen er hjemreise dag, og for de som ønsker å reise hjem på kvelden, vil det være mulighet for å vandre rundt i vakre Amsterdam før hjemreise.

For pris og mer informasjon rundt turen, er det bare å ta kontakt med din Verdant representant eller benytte skjema under.

Navn *
Navn
Kryss av for valgene under: