VÅR HISTORIE

Et familieselskap

Grunnlagt i Parma i 1983 av Familien Bolatti, Davines startet som et forskningslaboratorium og produserte high-end hårprodukter for renommerte kosmetikkselskaper verden rundt. Etter 10 år med finsliping av vår ekspertise skapte vi Davines, våre egne hårpleie produkter eksklusivt for frisørsalonger. Og i 1996 startet vi Comfort Zone for eksklusive spa og skjønnhetssalonger. Helt siden starten har vi fokusert på å skape kvalitetsprodukter som er vitenskapelig fremstilt for høy ytelse, og for å uttrykke vår særegne stil og ånd.

Vår stil er en refleksjon av vår nysgjerrighet og åpenhet mot verden, ulike kulturer, skikker og mennesker som virkelig inspirerer oss – og vårt italienske perspektiv på historie, kunst, design, mote og livsstil fordi dette er vår arv og hvem vi er. Vi har en kjærlighet for alle ting som reflekterer enkelhet og harmoni fordi deres skjønnhet alltid er moderne. Og selv om vi alltid er holder følger med samtidens stemning, ønsker vi å skape konsepter og produkter som er bestemt til å bli klassikere med tidløs appell. Kvalitet for oss betyr å ha friheten til å skape de beste produktene med respekt for miljøet vårt, fokus på å benytte naturlige ingredienser av høyeste kvalitet og vitenskapelig nøyaktighet i hvert enkelt produkt for å garantere tryggheten og tilfredsheten til kunden. 

Hos Davines tør vi å gjøre det vi tror på, og i stedet for å følge strømmen lar vi intuisjonen lede vår vei. Dette gir oss friheten til å utvikle konsepter og produkter som er originale, autentiske og treffer en følelse hos mennesker. Vårt arbeid er en omtenksom balanse av substans og stil, natur og vitenskap, mennesker og ånd. Dette er hva som gjør det mulig for oss å skape det vi kaller livsfremmende prosjekter. Mer enn to tiår senere strekker Davines felleskapet bånd over 75 land, tusenvis av salonger og hundrevis på hundrevis av dedikerte frisører.

Selv om vi fortsetter å vokse, med hovedkontorer i Parma, New York, Paris, London, Deventer og Mexico City, er våre røtter dypt plantet i begynnelsen som et familieorientert forskningslaboratorium veiledet av det samme ønsket om kvalitetsprodukter med en autentisk tilnærming og tidløs appell.

 

BÆREKRAFTIG SKJØNNHET

Vi i Davines tror at å leve i en balanse mellom skjønnhet og bærekraftighet
kan forbedre livene våre og miljøet rundt oss

For oss handler bærekraftighet om det ansvaret vi skylder oss selv, menneskene vi arbeider med, våre kunder og den verden vi lever i. Vi ønsker å minimere påvirkningen vi har på miljøet ved å ikke ødelegge kvaliteten på dagens og morgendagens naturressurser. Derfor produseres alle våre produkter ved hjelp av fornybar energi. Vi har også gjennom flere års samarbeid med Lifegate vedtatt en Co2-nøytral policy. Det vil si at vi utligner Co2 utslippet som generes under produksjonen av  vår produktemballasje, gjennom å beskytte og dyrke skog i ulike deler av verden.

static1.squarespace.com.png

Men vårt syn på bærekraftighet gjelder ikke bare med tanke på miljøet. Bærekraftighet for oss er også en frihet til å skape. Derfor ledes våre beslutninger mer gjennom intuisjon enn kalkulasjon. Det guider oss vekk fra det ordinære, og til å utforske ideer utover trender. Hos oss er alle ideer født fri, og vi utvikler dem deretter i hamoni med våre verdier. På bakgrunn av disse verdiene har vi laget noen retningslinjer som vår forskings- og utviklingsavdeling følger under utvikling av nye produkter. Der det er mulig benytter vi kun organiske og eco-sertifiserte ingredienser med naturlig opprinnelse, produsert med energi fra fornybare og bærekraftige kilder. Vi benytter italienske og andre internasjonale ingredienser med stedstypiske tradisjoner, og med respekt for deres geografiske og biologiske mangfold. Gjennom å benytte slike ingredienser opprettholder vi kultiveringen av disse grønnsakene, plantene og fruktene, og tar vare på gamle håndverks- og landbrukstradisjoner. De samme retningslinjene gjelder også for vår emballasje. Vi benytter så lite råmateriale som mulig, bruker resirkulerbare materialer, optimaliserer vår logistikk og har strenge kvalitetskontroller for å unngå sløsing.

static1.squarespace.com.jpg
Essential+Haircare+4.jpg

DAVINES

Produkter