KEVIN MURPHY

Mannen bak

Kevin Murphy har etablert seg som et ikon innen bransjen og er en av de mest ettertraktede hårstylistene når det kommer til motevisninger, filmer og magasiner. Arbeidet hans har prydet fremsidene av blant annet Vogue, Harpers Bazaar, Vanity Fair, Elle, Marie Claire og GQ. Vogue uttalte blant annet at det er Kevin Murphy som står bak den ikoniske ”beach hair” looken. I 2007 ble Kevin tildelt Australien Masters Award for sitt bidrag til frisørindustrien. 

Under fotooppdrag og motevisninger endres modellenes hår og make-up flere ganger i løpet av dagen. Kevin merket at modellenes hår i løpet av dagen ble veldig tungt, livløst og kjedelig, og at det ikke fantes produkter på markedet som oppfylte kravene hans som profesjonell stylist. Så han skapte sine egne produkter for å møte sitt eget behov, og utviklet produkter som er enkel å bruke og er elsket av stylister og deres kunder verden rundt.

 
 

KEVIN.MURPHY

Skincare for hair

3.jpg
utenbakgrunn.png
Mangelen på produkter med ytelsen jeg trenger på et fotooppdrag fikk meg til å se utenfor konvensjonelle hårprodukter, og nærmere på de fremskritt som gjøres innen hudpleie.
— Kevin Murphy

Kevin.Murphy produktene er inspirert av hudpleie, og er basert på vektløs teknologi for maksimal ytelse og en naturlig look. Produktene er inspirert fra det beste fra naturen, og er produsert av fornybare og bærekraftige kilder. De inneholder rene essensielle oljer, planteekstrakter og naturlige antioksidanter. 

Kevin.Murphy anerkjenner alvoret rundt klimaforandring, og benytter derfor kun emballasje som er resirkulerbar, resirkulert eller biologisk nedbrytbar. De ser etter naturlige ingredienser som er bærekraftig, fornybar og høstet i fri natur. Kevin.Murphy er også stolt samarbeidspartner med Al Gores The Climate Reality Project; en veldedig organisasjon som er dedikert til å opplyse offentligheten rundt konsekvensene av klimaforandring.Kevin.Murphy er akseptert av People for Ethical Treatment of Animals (PETA) som et anbefalt ”Cruelty Free” selskap. PETA anerkjenner denne tittelen kun til selskaper som er dedikert til å produsere produkter som ikke skader eller tester på dyr. Se etter Cruelty Free kaninen på alle Kevin.Murphy produkter.

SUPERNATURAL_11.jpg
4.jpg

KEVIN.MURPHY

Produkter