pulp riot

Pulp Riot - 16 OG Colors - Retina - Web Compressed.jpg

paint by numbers

Med mindre du har gjemt deg bort fra sosiale medier det siste året, er sjansen stor for at du har hørt om Pulp Riot & Butterfly Circus. Nå er skaperne av Butterfly Circus og Butterfly Loft salonsuiter, David og Alexis Thurston, gått videre til deres neste store rolle: Pulp Riot haircolor. Teamet er satt sammen av all-star pedagoger og stylister. De er opptatt av at stylistene tenker på seg selv som kunstnere, og har tilgang til overlegen farge for å lage sine mesterverk. 

Pulp Riot har eksplodert på sosiale medier og på veldig kort tid fått over en halv million tilhengere på Instagram. "Vi har brukt det siste året til å skape et nytt fargeselskap som vil være langt mer lydhør overfor nye hårfargetrender," sier David Thurston, grunnlegger og president.

GroupModels.jpg

Aldri før har teamet som har skapt produktene vært så nært knyttet til de som bruker produktene via sosiale medier. Pulp Riot teamet vil ikke bare bruke produktene daglig i sine egne salonger, men gjennom sosiale medier og nyskapende utdanning vil de også inspirere, utdanne og samarbeide med stylistene ved hjelp av deres fargelinje rundt om i verden. I gjengjeld vil stylister som bruker produktene, gi øyeblikkelig tilbakemelding og inspirere nye produktideer og trender, noe som gir et springbrett til innovasjon. Med Mulp Riot er det ingen forskjell mellom formularene og stylistene som bruker produktet.

Founders.jpg
@_sammie_ 4.JPG

 "Våre farger er lett å påføre, de er mer levende, de varer lenger, og de blir mer tro mot fargen," sier Alexis Thurston." 

- 100% vegansk
- 100% ammoniakkfri
- 100% dyrevennlig
- Kun 20-40 min behandlingstid (uten varme)
- Dype toner varer 42 vask
- Lyse toner varer 25 vask

 
@wesdoeshair 1.jpeg