Group_logoWeb.jpg
Logo_Web.jpg

Det er en stor glede å kunne informere at vi fra og med 1. mars 2017 er ny distributør av R+Co i Norge.  Dette betyr at Verdant ytterligere forsterker sitt relativt ferske samarbeide med Luxury Brand Partners i USA. Vi lanserte allerede i fjor høst varemerkene V76 by Vaughn og Smith & Cult med stor suksess på det norske markedet, og vil med lanseringen av R+Co nå tilby profesjonelle frisører et av USAs hurtigst voksende hårpleiemerker.

Kollektivet.jpg

R+Co er et kollektiv av noen av de mest kunnskapsrike og innovative hårstylistene i bransjen. Kollektivet består av en gruppe regelbrytende helt forskjellige individer, som sammen definitivt står sterkere enn enkeltpersonene. I en bransje som tradisjonelt sett ikke er kjent for samarbeid, liker vi å jobbe sammen og dele vår kunnskap.

 
Howard .jpeg

HOWARD MCLAREN
Howard har vært kreativ leder ved flere innflytelsesrike merker som Toni & Guy og Bumble & Bumble. Han er anerkjent for blant annet å re-etablere razor cutting som en ekte teknikk. Howard tok et steg tilbake fra opplæring og åpnet Whitehouse, et samarbeid med Amanda Wall, hvor de utforsket en blanding av hår, fotografi, film, interiør og kundeopplevelse. Med R+Co har Howard endelig kommet til et sted med virkelige forskjeller. Hans mål er å skape en merkevareidentitet som vil tiltrekke, inspirere, og drive både frisører og konsumenter til å ønske, forvente og til slutt kreve mer.

 

THOM PRIANO
Regnes som en av verdens fremste innen grooming for menn – og er en like talentfull stylist for kvinner. Han bryr seg ikke bare om håret, men også om alle elementene som bidrar til å skape en personlig stil. I tillegg er han en meget dyktig fotograf. Fra de ikoniske Calvin Klein undertøys reklamene til de originale Abercrombie ”magalogs”, Thoms kundeliste består av blant annet Brad Pitt, Justin Timbelake og Tyson Beckford. Han jobber med merker som Chanel og Ralph Lauren, og magasiner som GQ, Details og Men’s Vogue. Han har også jobbet med samtlige av verdens fremste motefotografer, som Bruce Weber og Annie Leibovitz. Thom tilfører R+CO ekspertise innen men’s grooming, og tar seg dermed av de andre 50% av populasjonen.

Thom.jpeg
 

GARREN
Et ikon som kun trenger ett navn: Garren. Betrodd av moteindustriens ledende fotografer, designere, magasiner og verdensberømte kjendiser for å skape forvandlinger, reklamekampanjer og redaksjonelt arbeid. Han har skapt over 1,000 magasinforsider for blant annet Vogue, Vogue Italia, W og Interview. Garren har samarbeidet med industriens beste fotografer som Steven Meisel, Patrick Demarchelier og Mario Sorrenti. Hans unike evne til å skape forvandlinger har gitt ham en lojal kundekrets som består av alt fra Linda Evangelista og Karlie Kloss til Madonna og Lady Gaga. Garren tilfører R+CO hans øye for detaljer og styling ekspertise, og forstår bedre enn noen hvordan man skal bruke produkter for å få håret til å oppføre seg slik man ønsker.

 


DESIGN & INNPAKNING

R+Co handler om opplevelser, og produktene er designet for å starte opplevelsen. Designet tar deg til et sted før du i det hele tatt har plukket opp produktett.

Vi arbeider med å reduserer materialet i innpakningen ved å eliminere unødvendige komponenter.

Alle produktene er fuktighetsgivende, fargesikker og UV beskyttende. Trygg for Keratin og Brazilian behandlinger.

Vegetarianske - Cruelty free - Glutenfri

 

 

R+CO SOCIAL MEDIA

R+Co knytter seg til konsumenter og salonger via sosiale medier; fra daglig inspirasjon til ”behind the scenes” og konkurranser. Bli en del av R+Co samfunnet online og vær den første til å motta oppdateringer rundt produktnyheter, education, shows, og for å knytte kontakt med andre frisører og bli inspirert.