RETOUCH.ME

KEVIN.MURPHY

 
RETOUCHME_DISPLAY_MOCKUP.png


Idag er det sjedent nok tid. Vi lever alle travle liv og blir stadig satt i situasjoner der vi ønsker å være på vårt beste. Men tiden strekker ikke alltid til for å holde det overfladiske på topp til alle døgnes tider. Kevin Murphy har derfor laget et produkt som hjelper oss i disse travle dagene. Et produkt som midlertidig tildekker grå hår eller ettervekst før din neste frisørtime.

RETOUCH-ME.STYLIST KIT MOCK UP.png

 

 

RETOUCH.ME er en touch-up spray som raskt dekker til de uønskede grå hårene eller
etterveksten. Den gir også en fantastisk finish.

Produktet kan lett brukes hvor som helst og når som helst. De micro-fine
pigmentene gjør at fargen blendes ordentlig med din eksisterende hårfarge og stylingen holder seg helt til neste vask. Den tynger ikke håret, tørker raskt og gir en naturlig finish.


SLIK GJØR DU:

Unknown-2.png
Unknown-1.png
Unknown.png

Start med tørt hår og del håret hvor du ønsker ekstra farge. Bruk så dysen til å påføre produktet, men spray lett for å unngå flekker i hodebunn. Spray hårstråene, ikke hodebunn og la produktet tørke noen sekunder før du tar på det.

Produktet kan brukes til følgende:

- Blende ut eller heldekke grå hår
- Tilføre håret dimensjon
- Skape en midlertidig Balayage-look
- Blende ut ettervekst


valgene du tar

For hver RETOUCH.ME som kjøpes, går et økonomisk bidrag til The Climate Reality Project. De jobber dedikert for å lære mennesker om klimaendringer og utfordringer. Donasjonene bidrar til å redusere globale CO2-utslipp.