DAILY BALANCE

EXFOLIATING FACIAL CLEANSER & MOISTURIZER


V76 by Vaughn er en eksklusiv produktlinje som henvender seg til moderne og velstelte menn i alle aldre, med fokus på individuelle behov som oppstår over tid. V76 ønsker å vise mangfoldet av pleieprodukter for menn på en gjennomtenkt og uanstrengt måte, slik at produktene fremstår tilgjengelig og tiltalende. Den kompakte produktlinjen består av hårpleie og styling, barberprodukter og produkter til kropp og ansikt. DAILY BALANCE EXFOLIATING FACIAL CLEANSER
Skånsom eksfolierende rens med ekstrakter fra Willow Bark og Papaya som åpner porene, fjerner urenheter og døde hudceller, og kontrollerer oljeproduksjonen uten å tørke ut huden. Passer alle hudtyper. Gir deg et rent ansikt uten at huden føles stram eller tørr.

Inneholder:  VITAMIN C som øker kollagenproduksjon og minimerer fine linjer og rynker. Har i tillegg LAKRISROT som reduserer produksjon av talg og fet hud. Etterlater huden frisk og jevn.

 

 

FacialMoisturizer.png

DAILY BALANCE FACIAL MOISTURIZER
Fuktighetsrik ansiktskrem spesielt utviklet for mannens hud. Den reduserer fine linjer og rynker, og lindrer irritert hud. VITAMIN A gir en jevn hudtone og gjør huden fastere. SWISS ALPINE WILLOW HERB er hentet fra en sjelden alpinplante som balanserer hudens oljeproduksjon og minimerer porer.Antioksidanter beskytter huden og Barosma Betulin ekstrakt balanserer oljeproduksjonen, reduserer porene og etterlater huden matt og frisk.

Alle produktene er produsert med lokale ingredienser og har et høyt innhold av vitaminer og mineraler. Produktene er fri for parabener, sulfater og petroleum. V76 by Vaughn er ikke testet på dyr.