VAUGHN ACORD

Mens Grooming Authority

 
vaughn.jpg

Vaughn Acord er en av de mest ettertraktede autoritetene innen grooming for menn. Som sønn av en barberer startet interessen for faget tidlig, og han gjorde sin første klipp allerede som tenåring i 1976. Hos USAs mest anerkjente salonger fikk Vaughn raskt en lojal kundekrets, og han arbeidet sammen med prominente fotografer som Annie Leibovitz, Mark Salinger, Robert Maxwell og Herb Ritts. I dag inneholder Vaughns kundeliste noen av vår tids mannlige ikoner, som blant annet Bruce Springsteen, Bill Clinton, Al Pacino, Richard Gere, Daniel Day Lewis, Ashton Kutcher og Tom Brady.

01.png
02.png
03.png
04.png

Basert på egne behov og sin lange erfaring har Vaughn skapt en pleieserie for menn med varianter av klassiske produkter, med en moderne tilnærming til formularer, ingredienser og ytelse. Alle produktene er produsert med lokale ingredienser og har et høyt innhold av vitaminer og mineraler. Produktene er fri for parabener, sulfater og petroleum. V76 by Vaughn er ikke testet på dyr.


V76 BY VAUGHN

For the Well Groomed Man


V76 by Vaughn er en eksklusiv produktlinje som henvender seg til moderne og velstelte menn i alle aldre, med fokus på individuelle behov som oppstår over tid. V76 ønsker å vise mangfoldet av pleieprodukter for menn på en gjennomtenkt og uanstrengt måte, slik at produktene fremstår tilgjengelig og tiltalende. Den kompakte produktlinjen består av hårpleie og styling, barberprodukter og produkter til kropp og ansikt. Alle produktene er produsert med lokale ingredienser og har et høyt innhold av vitaminer og mineraler. Produktene er fri for parabener, sulfater og petroleum. V76 by Vaughn er ikke testet på dyr. 

 
 
Tre rensende og fuktighetsgivende produkter for ansikt og kropp
 
 
Tre fuktighetsgivende og pleiende produkter for den tetteste barberingen og det mykeste skjegget
 
 
Tre rensende og fuktighetsgivende Shampoer og Conditioners
 
Stylingprodukter med høy ytelse for alle behov, med ulik holdfaktor og glans