Smith & Cult

Diary of a beauty junkie


V76 by Vaughn er en eksklusiv produktlinje som henvender seg til moderne og velstelte menn i alle aldre, med fokus på individuelle behov som oppstår over tid. V76 ønsker å vise mangfoldet av pleieprodukter for menn på en gjennomtenkt og uanstrengt måte, slik at produktene fremstår tilgjengelig og tiltalende. Den kompakte produktlinjen består av hårpleie og styling, barberprodukter og produkter til kropp og ansikt. 

Vaughn Acord er en av de mest ettertraktede autoritetene innen grooming for menn. Som sønn av en barberer startet interessen for faget tidlig, og han gjorde sin første klipp allerede som tenåring i 1976. Hos USAs mest anerkjente salonger fikk Vaughn raskt en lojal kundekrets, og han arbeidet sammen med prominente fotografer som Annie Leibovitz, Mark Salinger, Robert Maxwell og Herb Ritts. I dag inneholder Vaughns kundeliste noen av vår tids største mannlige ikoner, som blant annet Bruce Springsteen, Bill Clinton, Al Pacino, Richard Gere, Daniel Day Lewis, Ashton Kutcher og Tom Brady.

Basert på egne behov og sin lange erfaring har Vaughn skapt varianter av klassiske produkter, med en moderne tilnærming til formularer, ingredienser og ytelse. Alle produktene er produsert med lokale ingredienser og har et høyt innhold av vitaminer og mineraler. Produktene er fri for parabener, sulfater og petroleum. V76 by Vaughn er ikke testet på dyr. 

Verdant har gleden av å introdusere V76 by Vaughn på det norske markedet i september 2016. Produkter for menn er en av de hurtigst voksende kategoriene innen skjønnhetsindustrien, og vi tror at V76 by Vaughn vil kunne møte den økende etterspørselen fra stadig mer kvalitetsbevisste menn. Ønsker du mer informasjon rundt V76 by Vaughn kan du ta kontakt med vår kundeservice, eller besøke V76.com