world wide hair tour

parma - italia

PalaVerdi_ALTA_-22.jpg

26 - 30 mai

Vi i Verdant ønsker å invitere deg til World Wide Hair Tour den 26-30 Mai 2018 i Parma - Italia. Det vil bli visning, mingling, gallamiddag & party!

 

Davines World Wide Hair Tour er en begivenhet for hele Davines felleskapet hvor vi har en unik mulighet til å treffes for å dele ideer, trender, prosjekter og ikke minst sosialisere med kollegaer fra hele verden. Som alltid vil du være arrangementets hovedperson og vi dedikerer våre stylister til å begeistre deg med fantastiske show og inspirere deg med Look & Learns, skapt for å vise og videreformidle de kommende trender og teknikker.

Andre hovedpersoner vil være fremadstormende stylister som deltar i World Style Contest. Dette er konkurransen som gir kreative talenter muligheten til å konkurrere live på scenen i Parma. Deltagerne er plukket ut fra nominerte fra hele verden, og gir en unik mulighet for stylistene til å vise sin dyktighet foran en fullsatt sal.

Men fremfor alt er World Wide Hair Tour et samlingssted for frisører og stylister med et ønske om å møte likesinnede kollegaer i et inspirerende miljø. Etter Berlin, Miami, Paris, London og Los Angeles er arrangementet endelig kommet til vår hjemby; Parma.

Stylistene

HUUB EYSINK  Artistic Director for Davines Nederland og er en del av Intercoiffure Artistic team. Han reiser verden rundt for å dele sin kunnskap, kreativitet og ideer med andre frisører. Huub har blitt nominert 19 ganger til den prestisjetunge Coiffure Award og har vunnet totalt 4 i sin karriere. Sammen med sin kone og forretningspartner Sharon eier han en vellykket salong i Hattem hvor de har jobbet lykkelig med Davines siden 2001.

HUUB EYSINK
Artistic Director for Davines Nederland og er en del av Intercoiffure Artistic team. Han reiser verden rundt for å dele sin kunnskap, kreativitet og ideer med andre frisører. Huub har blitt nominert 19 ganger til den prestisjetunge Coiffure Award og har vunnet totalt 4 i sin karriere. Sammen med sin kone og forretningspartner Sharon eier han en vellykket salong i Hattem hvor de har jobbet lykkelig med Davines siden 2001.

JESUS OLIVER  Jesus Oliver startet sin karriere i Valencia, før han flyttet til London for å søke ny inspirasjon. Her ble han uteksaminert fra et av verdens viktigste akademier i klipp- og fargeteknikker. Grundig opplæring, kreativitet og stilsikkerhet er ingrediensene i hans arbeid, som er basert på den strenge britiske tilnærmingen til frisørfaget, men har blitt forenklet for å passe hverdagen i salongen.

JESUS OLIVER
Jesus Oliver startet sin karriere i Valencia, før han flyttet til London for å søke ny inspirasjon. Her ble han uteksaminert fra et av verdens viktigste akademier i klipp- og fargeteknikker. Grundig opplæring, kreativitet og stilsikkerhet er ingrediensene i hans arbeid, som er basert på den strenge britiske tilnærmingen til frisørfaget, men har blitt forenklet for å passe hverdagen i salongen.

JANI BEEMSTER  Utdannet på det meget prestisjefylte Junge & Michaelis-akademiet i Köln, Jani er ekspert på behovene til hårstylister og er meget engasjert i opplæring og hvordan man deler kunnskap. Jani er stadig på jakt etter inspirerende og nyskapende teknikker som er anvendelig i salongen. Gjennom hans mange år med erfaring som Davines Technical Trainer, og nå som National Trainer, er Jani meget dyktig i klipp, farge og Davines produktkunskap.

JANI BEEMSTER
Utdannet på det meget prestisjefylte Junge & Michaelis-akademiet i Köln, Jani er ekspert på behovene til hårstylister og er meget engasjert i opplæring og hvordan man deler kunnskap. Jani er stadig på jakt etter inspirerende og nyskapende teknikker som er anvendelig i salongen. Gjennom hans mange år med erfaring som Davines Technical Trainer, og nå som National Trainer, er Jani meget dyktig i klipp, farge og Davines produktkunskap.


HOTELL:

Double Tree by Hilton
Amsterdam Centraal Station
Oosterdoksstraat 4,
1011 DK Amsterdam
Tlf: +31 20 530 0800

 

 

PROGRAM

Fredag 06. oktober
Velkomstmiddag med Verdant

Lørdag, 07. oktober
Velkomstmiddag med Davines

Søndag, 08. oktober
Show, Middag & Fest

Mandag, 09. oktober
Hjemreise


PRIS & BOOKING
10.990 kr

INKLUDERER

  • 3 netter i dobbeltrom m/frokost
  • Hair on Stage billett
  • 3 middager med drikke
  • Party
     

INKLUDERER IKKE:
Fly & transport til og fra flyplassen

Kontakt din forretningsutvikler i Verdant, eller vår
kundeservice for å bestille: 56 15 68 00

Vi ses i Amsterdam!

*Påmeldingen er bindende og kan ikke refunderes

For pris og mer informasjon rundt turen, er det bare å ta kontakt med din Verdant representant eller benytte skjema under.