world wide hair tour

parma italia

GettyImages-490387740Small.jpg

26 - 30 mai

Davines World Wide Hair Tour er en begivenhet for hele Davines felleskapet hvor vi har en unik mulighet til å treffes for å dele ideer, trender, prosjekter og ikke minst sosialisere med kollegaer fra hele verden. Som alltid vil du være arrangementets hovedperson og vi dedikerer våre stylister til å begeistre deg med fantastiske show og inspirere deg med Look & Learns, skapt for å vise og videreformidle de kommende trender og teknikker.

Andre hovedpersoner vil være fremadstormende stylister som deltar i World Style Contest. Dette er konkurransen som gir kreative talenter muligheten til å konkurrere live på scenen i Parma. Deltagerne er plukket ut fra nominerte fra hele verden, og gir en unik mulighet for stylistene til å vise sin dyktighet foran en fullsatt sal.

Men fremfor alt er World Wide Hair Tour et samlingssted for frisører og stylister med et ønske om å møte likesinnede kollegaer i et inspirerende miljø. Etter Berlin, Miami, Paris, London og Los Angeles er arrangementet endelig kommet til vår hjemby; Parma.

Parma - stedet å være mai 2018

GettyImages-673794398Small.jpg

Parma er en by hvor du kan ta til deg atmosfæren som i en raffinert liten hovedstad. Sentrum av byen er rik på kunstneriske mesterverk, skatter fra flere århundrer og store grøntområder som ønsker turister velkommen med åpne armer.

Parma er ikke bare kjent for sine musikalske og kulturelle tradisjoner, men også som et område med uendelige ressurser. Det varierte landskapet strekker seg mellom elven Po og Apenninene, med sine små og livlige sentre, slott, middelalderkirker og kjente gastronomiske produkter, som gir deg en reise via smaksløkene.

I mai er Parma kjent for festivaler og kultur-arrangementer spredt rundt om i byen, med interessante utstillinger som aktivt involverer alle sine innbyggere. Dette er arrangementer som Davines har støttet gjennom mange år.

DV_vista cortile interno_®Paolo Vanin.jpg

Davines Village

Det er en spesiell grunn til at vi samler hele Davines felleskapet i Parma 2018. Vi ønsker at alle våre venner og kolleger skal være med når vi feirer en grunnleggende milepæl i selskapets historie; den nye Davines landsbyen!

Om et par måneder vil vårt nye bærekraftige hjem stå ferdig i Parma.
På et totalareal på 77.000 kvadratmeter, vil landsbyen vokse over 11.000 kvadratmeter og inkludere to bygninger og et stort drivhus som vil være midtpunktet i hele komplekset. Landsbyen, designet av Matteo Thun, vil bli omgitt av en hage på 33 000 kvadratmeter, skapt av Patrice Taravella. Begge vil uttrykke våre verdier: bærekraftig skjønnhet og balansen mellom mennesker, natur og landskap.

Ren inspirasjon

ANGELO SEMINARA Fire ganger vinner av den prestisjetunge British Hairdresser of the Year Award og Davines Artistic Director siden 2011. Angelo Seminara er kjent i moteverden som en av de beste i bransjen. Angelo henter inspirasjon fra naturen og verden rundt ham og hans innovative stil og øye for kreativitet kommer virkelig frem på bilder og på scenen.

ANGELO SEMINARA
Fire ganger vinner av den prestisjetunge British Hairdresser of the Year Award og Davines Artistic Director siden 2011. Angelo Seminara er kjent i moteverden som en av de beste i bransjen. Angelo henter inspirasjon fra naturen og verden rundt ham og hans innovative stil og øye for kreativitet kommer virkelig frem på bilder og på scenen.

HOTELL:

CDH Villa Ducale
Viale Europa 81 - Angolo Via del Popolo,
43122 Parma PR, Italy

Tlf +39 0521 272727

 

PROGRAM

LØRDAG, 26 MAI
Ankomst Parma
(Besøke Davines landsbyen)
Verdant velkomstmiddag

SØNDAG, 27 MAI
(Besøke Davines landsbyen)
Davines velkomstmiddag

MANDAG, 28 MAI
Show
Lunsj
Get together dinner + Party

TIRSDAG, 29 MAI
Show
(Besøke Davines landsbyen)
Avreise til Bologna
Shopping Bologna
Middag med Verdant


ONSDAG, 30 MAI
Shopping
Hjemreise

INKLUDERER

 • Inkluderer:
  4 overnattinger i dobbeltrom m/ frokost
  Velkomstmiddag med Verdant
  Velkomstmiddag med Davines
  Show + Get Together Dinner + Party
  Transport til og fra arrangementene
  Transport til Bologna
   

INKLUDERER IKKE:

*Inkluderer ikke fly og transport til og fra flyplassen
*Alle påmeldinger er bindende. Ta kontakt med ditt
 forsikringsselskap for evt. avbestillingsforsikring.

*Påmeldingen er bindende og kan ikke refunderes

Vi ses i Parma!
 

Kontakt din forretningsutvikler i Verdant, eller vår
kundeservice for spørsmål: 56 15 68 00