Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

✨ LIMITED EDITION ALERT ✨

Dyprens og plei håret ditt med vår nye LIMITED EDITION DEEP CLEAN CLARIFYING SHAMPOO 500ML & MIRACLE HAIR MASK 500ML! 🌟

🧼 Deep Clean Clarifying Shampoo: Rens håret dypt og fjern oppbygging av produkter, olje og urenheter for en frisk start. 💆‍♀️ Miracle Hair Mask: Gi håret intens fuktighet og næring med vår mirakelmaske – for silkemykt, glansfullt og sunt hår!

Gjør deg klar for ditt reneste og mest glansfulle hår noensinne. Begrenset opplag – ikke gå glipp av det! 💖✨

Eleven Australia DEEP CLEAN CLARIFYING SHAMPOO LTD 500ML

Formulert med den forfriskende duften og de rensende egenskapene til appelsinolje, gir denne sjampoen en opplevelse av friskhet og velvære hver gang du masserer den inn i hodebunnen. Den rike og fyldige skummen fjerner effektivt urenheter, produktrester og overskudd av olje, samtidig som den bevarer hårets naturlige fuktighet.
Uansett hårtype eller tekstur, vår DEEP CLEAN SHAMPOO gir en balansert og behagelig følelse av renhet, hydrering og friskhet.
Kjøp
6 x Eleven Deep Clean Shampoo 500ml
Rabatt 46%
Veil Pris 299,- (Verdi 558,-)

90905240
Eleven Australia MIRACLE HAIR MASK LTD 500ml

Opplev mirakel med vår hårmaske, formulert med naturlige ingredienser som gir næring til både hår og hodebunn. Vår unike blanding tilfører rikelig med fuktighet, volum og glans, noe som resulterer i sterkt og vakkert hår. Denne antioksidantrike sammensetningen av aloe vera og hvite morbærblader gjenoppretter tapt fuktighet, og gir både hår og hodebunn en dyp hydrering.
Kjøp
6 x Eleven Miracle Hair Mask 500ml
Rabatt 46%
Veil Pris 299,- (Verdi 558,-)

90905262
Lenker
Min side