Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Comfort Zone 24 Hour Kit

Varenr.: 12224
EAN: 8004608513780
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

24-Hour Kit er satt sammen for å gi huden fukt gjennom hele dagen og regenereres om natten.

Comfort Zone gaveeskene er laget av resirkulert materiale, nærmere bestem FSC-papir, som er CO2-nøytral. 24-Hour Kit er satt sammen for å gi huden fukt gjennom hele dagen og regenereres om natten. 

INKLUDERT

Hydramemory Cream 60 ml.: Dobbeltvirkende fuktighetskrem med makrohyaluronsyre, naturlige ekstrakter og Moringa-olje. Kremen beskytter hudbarrieren og opprettholder optimal hudfuktighet. Det er en fuktighetsgivende 24-timers krem ​​for deg med normal til tørr hud. Du trenger denne kremen hvis du føler deg tørr og stram i huden. Ved hjelp av kremen vil du oppleve en sunnere følelse og mer glød i huden. Med et høyt innhold av makrohyaluronsyre og lipider gir Hydramemory Cream både næring og fuktighet til de dypeste hudlagene

Bruk: Påfør Hydramemory Creme på huden etter din renserutine og påføring av Hydramemory Serum. La serumet trekkes inn før du påfører kremen
 

Hydramemory Eye Gel 15 ml.: Fuktighetsgivende og forfriskende gel rik på polyfenoler. Lindrer slitne øyne med poser og mørke sirkler. Kommer med en funksjonell metallapplikator for umiddelbar kjøleeffekt. Det er en fuktighetsgivende øyegel, som påføres på huden rundt øynene. Øyegelen er rik på polyfenoler som er kjent for sin beskyttende og antioksidanteffekt på huden.

Tester viser også at polyfenolene reduserer synligheten av mørke ringer under øynene. Fordi Hydramemory Eye Cream Gel er en øyekrem i gelkonsistens, er den perfekt for deg som har en tendens til å få poser under øynene, får trøtte øyne av å sitte foran datamaskinen og også for deg med kontaktlinser.
< br /> Bruk: Påfør en liten mengde Hydramemory Eye Cream Gel på huden rundt øynene. Ikke gå lenger inn enn at du kjenner åkbenet rundt øynene, opp til øyenbrynet. Du kan velge å smøre øyekremen forsiktig på tinningene eller klappe den med veldig lette fingre.

Renight Mask 60 ml.: Rik kremmaske med nærende og antioksidant virkning. Formulert med Goji Berry Oil, E-vitamin og hyaluronsyre, som fremmer det restaureringen av hudbarrieren. Det er en nattbehandling som tilpasser seg huden den påføres. Svært nærende og rik på antioksidanter, og gjenoppretter dermed hudens egne funksjoner etter en dag med ytre påvirkninger. Du våkner rett og slett med nytt liv i huden og en hydrert følelse. I løpet av natten har huden blitt gjenopprettet og skadevirkninger av ytre påvirkninger er minimert

Bruk: Vask ansiktet med en rens tilpasset din hudtype. Påfør deretter Renight Mask og få din fantastiske skjønnhetssøvn.

PRO TIPS

Gi et 24-Hour Kit sammen med en ansiktsbehandling eller sammen med medlemskap i gave. 

Generelle egenskaper
Salgsenhet stk
Merkevare Comfort Zone
EAN kode 8004608513780
EAN koder (alle) 8004608513780
Produktnummer fra produsent 12224
Merkevare Comfort Zone
Serie Hydramemory
Lenker
Min side