Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Comfort Zone Active Pureness Peel-off Mask PRO 10stk

Varenr.: 20656
EAN: 8004608506225
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Active Pureness Peel-Off Mask Prof (10 Pz) – for profesjonell bruk

Active Pureness Peel-Off Mas Prof er en intensiv okulasjonsmaske med rensende og revitaliserende effekt. Masken består av et konsentrert spirulina-algepulver som skal brukes sammen med naturlig mineralvann. SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULAS™, fri for silikoner og med 86% ingredienser av naturlig opprinnelse.

FORUMULATIVE PHILOSOPHY

Aktive ingredienser:

SPIRULINA er en alge som utmerker seg for sin ekstraordinære evne til å syntetisere næringsstoffer av høy kvalitet. Spesielt rik på betakaroten, forløperen for vitamin A, fremmer det en beskyttende antioksidantvirkning og stimulerer også kollagensyntese.

Fordeler:

Masken fungerer som en okulasjonsmaske, ved å feste seg perfekt til konturene i ansiktet. I løpet av behandlingstiden oppleves en øyeblikkelig strammende effekt, og når masken er fjernet, ser huden ut som renset, avgiftende, tonet og revitalisert.

Hvordan bruke:

Bland en pose peel-off maske med 80 ml naturlig mineralvann og påfør produktet med spatel, start fra hals og arbeid oppover. La stå i 15 minutter. Anbefalt for uren, fet og acnerutsatt hud, men også egnet til mer delikat, dehydrert og moden hud som trenger rensing.

86% ingredienser med naturlig opprinnelse

25 g engangsposer.

Innholdsfortegnelse:

DIATOMACEOUS EARTH / TERRE DE DIATOMEES, CALCIUM SULFATE HYDRATE, ALGIN,TETRASODIUM PYROPHOSPHATE, XANTHAN GUM, SPIRULINA MAXIMA POWDER, MAGNESIUM OXIDE

Generelle egenskaper
Salgsenhet 10stk
Merkevare Comfort Zone
EAN kode 8004608506225
EAN koder (alle) 8004608506225
Produktnummer fra produsent 20656
Merkevare Comfort Zone
Serie Active Pureness
Lenker
Min side