Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Comfort Zone Aromasoul Ritual Cream Base PRO 1000ml

Varenr.: 20693
EAN: 8004608506577
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

En unik krembase, rik på vegetabilske aktive ingredienser, ideell for blanding med AROMASOUL VOLCANIC SCRUB-partiklene for eksfoliering av kroppen.

En unik krembase, rik på vegetabilske aktive ingredienser, ideell for blanding med AROMASOUL VOLCANIC SCRUB-partiklene for eksfoliering av kroppen.

CONSCIOUS SKIN SCIENCE™
uten silikoner og med 92,1 % ingredienser av naturlig opprinnelse.

KJENNETEGN Kremen er preget av en ekstremt myk tekstur og rikdommen i formelen som inneholder nøye utvalgte ingredienser av vegetabilsk opprinnelse, gir nærende og mykgjørende egenskaper til produktet. STYRKER Gir dyp næring og fuktighet. Huden virker myk, lysende og kompakt. Beskytter huden mot for tidlig aldring.

HVORDAN DET FUNGERER ILLIPE’ SMØR Rik på triglyserider, fremmer det elastisitet og langvarig fuktighet.

JOJOBA OIL
Nærende olje som etterlater huden eksepsjonelt myk, glatt og kompakt.

BABASSU OLJE
hentet fra frøene til Babassu-palmen, hjemmehørende i Sør-Amerika, gir den en tynn film som er viktig for hydrering, næring og beskyttelse av huden.

HVORDAN Å BRUKE
For kroppspeeling, kombiner omtrent 25 g AROMASOUL RITUAL CREAM BASE med 2,5 g rhyolittpulver og bland godt for å sikre en homogen blanding, påfør på huden og masser. Fjern skrubben med varme håndklær eller med en dusj. ANBEFALT Under profesjonelle behandlinger, blandet med AROMASOUL VOLCANIC SCRUB, eller kombinert med AROMASOUL OIL BLENDS for massasje, og kan brukes alene når du ikke ønsker noen duft.


 

Generelle egenskaper
Salgsenhet 1000ml
Merkevare Comfort Zone
EAN kode 8004608506577
EAN koder (alle) 8004608506577
Produktnummer fra produsent 20693
Merkevare Comfort Zone
Serie Aromasoul
Lenker
Min side