Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Comfort Zone Body Strategist Bagni di Montalcino C.D.V PRO

Varenr.: 20618
EAN: 8004608502036
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Body Strategist Bagni di Montalcino leireinnpakning er et skulpturelt termisk produkt for kroppen.

Body Strategist Bagni di Montalcino leireinnpakning er et skulpturelt termisk produkt for kroppen. Leiren som er til salongbruk kan brukes enkelte eller større områder for å redusere væskeansamlinger og minimere synligheten av cellulitter. Perfekt å bruke på rumpa, lår og ben. Kliniske studier viser at testpersonene ble kvitt i snitt 280 ml ekstra væske samlet i huden rundt lår og rumpen ved å bruke denne kroppsleiren to ganger i uken i 2 uker! Termisk vann fra "Castello di Velona" har en detoxing og remineraliserende effekt på kroppen og algene laminaria, fucus har en skulpturell effekt. Mandarin, bitter appelsin og eteriske oljer fra mynte skaper en drenerende effekt. 98 % av innholdet er av naturlig opprinnelse. Vegansk.

 

For hvem:
For alle hudtyper som ønsker å jobbe med å minimere cellulitter og væskeretensjon

Fordeler:
Detoxifying
Transformerer
Drenerer

 

Kjennetegn
Leiren er en homogen dispersjon av laminaria og fucus alger, i et pulver av grønn te, rik på antioksidantegenskaper. Beriket med termisk vann fra Bagni di Pisa spa, har den en målrettet virkning på cellulitter. STYRKER Innovativ tekstur, flytende og allsidig: ideell for massasje og innpakninger.

Hvordan det fungerer
Det termiske vannet i Bagni di Pisa spa, kjent for sin slankende egenskaper, er kombinert med en base av pulverisert grønn te med antioksidant og anti-inflammatorisk virkning, for en effektiv cellulitt behandling.

TERMISK VANNKILDE I BAGNI DI PISA (ITALIA)
renner ut ved en temperatur på 37°C, og har et sulfat-kalsium-magnesium sammensetning spesielt verdsatt for sin høye toleranse, i tillegg til en anerkjent anti-cellulitt handling.

LAMINARIA
er en brunalge som lever under tidevannslinjen. Det er tørket, kuttet, malt og mikrokomponert uten å skape noen økning i temperatur: denne spesifikke prosessen lar tangen bevare sine aktive komponenter. Den inneholder en høy konsentrasjon (ca. 40%) av mineraler: klor, kalium, kalsium, magnesium og jod. FUCUS er en brunalge som hovedsakelig består av mineralsalter og jod. Dens kosmetiske egenskaper er relatert til dens ombygging, slanking og redusere evner.

ESSENSIALOLJER AV SIMON, APPELSIN & PEPPERMINTE
favoriserer eliminering av giftstoffer og spiller en aktiv rolle i å redusere "appelsinskall" hud.

Hvordan bruke
Alternativ A
Påfør 25 ml på områdene med cellulitter, spesielt lår, sete, hofter og mage, unngå spesielt sensitive områder som brystene. Pakk inn i plast, la produktet virke i minst 20 minutter. Hvis du ønsker det, bruk tepper for ekstra komfort.

Alternativ B
Påfør leiren mens du utfører en drenerende massasje i 10 minutter. Fortsett deretter med å pakke inn i plast. Behandle i 10 minutter. I begge alternativene, fjern produktet med varme håndklær. Produktet kan varmes opp i en varm drosje, men uten å nå for høy temperatur, som vil endre kvaliteten på de essensielle oljene.

Anbefalt
For alle typer cellulitter. I et anti-cellulittprogram anbefales det i tidlige og midtre stadier av avgiftning og aktivering av stoffskiftet.

Advarsel
Produktet anbefales ikke under graviditet og heller ikke for de som lider av skjoldbrusksykdommer.

 Ingredienser:

GLYCERIN, AQUA / WATER / EAU, CAMELLIA SINENSIS LEAF / CAMELLIA SINENSIS LEAF POWDER, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, LAMINARIA DIGITATA POWDER, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID, CITRUS AURANTIUM AMARA PEEL OIL / CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) PEEL OIL, SODIUM HYDROXIDE, MENTHA PIPERITA OIL / MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, CITRUS NOBILIS OIL / CITRUS NOBILIS (MANDARIN ORANGE) PEEL OIL, PERSEA GRATISSIMA OIL / PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, CI 77288 / CHROMIUM OXIDE GREENS, FUCUS VESICULOSUS POWDER.

Generelle egenskaper
Salgsenhet 1kg
Merkevare Comfort Zone
EAN kode 8004608502036
EAN koder (alle) 8004608502036
Produktnummer fra produsent 20618
Merkevare Comfort Zone
Serie Body Strategist
Lenker
Min side