Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Comfort Zone Body Strategist Caffeine Shot PRO 10ml (20stk)

Varenr.: 20697
EAN: 8004608510611
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

PRO Caffein Shot 10ml x 20 stk! Den flytende, raskt absorberende teksturen tillater påføring av andre produkter i Body Strategist Cellulite-serien, noe som intensiverer resultatene. Fullfør og intensiver ombyggingsrutinen din: de nye koffeinshotene, ekte konsentrerte cocktailer av aktive ingredisenser fungerer i synergi for å fremme en remodellerende effekt.

Fullfør og intensiver ombyggingsrutinen din: de nye koffeinshotene, ekte konsentrerte cocktailer av aktive ingredisenser fungerer i synergi for å fremme en remodellerende effekt. Den flytende, raskt absorberende teksturen tillater påføring av andre produkter i Body Strategist Cellulite-linjen, noe som intensiverer resultatene. Består av 95,2 naturlige ingredienser.
Formelen, som inneholder 3% koffein, drageøyeekstrakt og hesperidin, er klinisk testet for å fremme en ombyggingseffekt.
95,2% ingredienser av naturlig opprinnelse.

Hvordan bruke:
Påfør hetteglassbryteren på toppen av ampullen og bryt av med en fast bevegelse ved nivået av den merkede ringen. Fjern den brukne delen og plasser dispenserdråpetelleren på halsen av den åpne ampullen. Hell halvparten av innholdet i håndflaten og fordel det over områdene som er påvirket av cellulitter og væskeansamling, masser med sirkulære bevegelser til det er helt absorbert. Følg opp med BODY STRATEGIST CELLULITE ROUTINE. Oppbevar den resterende halvparten av ampullen til neste behandling som brukes innen 3 dager.

EFFEKTIVITETSTEST
92% av deltakere i studie oppgir at de er fornøyde med produktet*
*paneltest, selvvurdering foretatt av 44 kvinner etter 30 dager med behandling av produktet

Aktive ingredienser:
3 % koffein i en kalibrert blanding av ren og innkapslet koffein.
DRAGEØYE-EKSTRAKT bidrar med sin ombyggende effektivitet.
HESPERIDIN er anerkjent for sin evne til å bevare velværet til mikrosirkulasjonen.

Ingredienser:
Aqua / Water / Eau*, Propylene Glycol*, Glycerin*, Caffeine, Butylene Glycol*, Maltodextrin*, Pentylene Glycol*, Phenoxyethanol, Glucosyl Hesperidin*, Xanthan Gum*, Hydroxyethyl Ethylcellulose, Caprylyl Glycol, Caramel*, Ethylhexylglycerin, Nephelium Longana Seed Extract*

Generelle egenskaper
Salgsenhet 10ml
EAN kode 8004608510611
EAN koder (alle) 8004608510611
Produktnummer fra produsent 20697
Merkevare Comfort Zone
Serie Tranquillity
Lenker
Min side