Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Comfort Zone Body Strategist Oil PRO 950ml

Varenr.: 20631
EAN: 8004608503316
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

En innovativ elastiserende formel: 96% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. Fri for parabener, mineralolje og silisium.

En innovativ elastiserende formel: 96% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. Fri for parabener, mineralolje og silisium.

Kjennetegn
Rik på høykonsentrerte naturlige oljer, produktet er høyviskose, som gjør den egnet for lokaliserte applikasjoner for intensive handling. Tykk og rik, den er lett å påføre og etterlater huden myk og silkeaktig.

Fordeler
Produkt formulert kun med oljer av naturlig opprinnelse.

 

Hvorden den fungerer
Organisk Tamanuolje, en dyrebar olje fra Polynesia anses som et naturlig antibiotikum og er indisert for alle hudproblemer. Tradisjonelt brukes oljen til å behandle og lege sår av forskjellige typer og resultatene er ekstraordinære. Den har anti-inflammatorisk egenskaper og brukes derfor for å beskytte hudens elastisitet og motvirke utseendet til strekkmerker.

SØT MANDELOLJE
Er mykgjørende, nærende og elastiserende: rik på fettsyrer, hjelper den å hydrere selv de mest tørre og dehydrert hud, gjenoppretter mykhet og elastisitet.

CENTELLA ASIATICA
Et ekstraktet oppnådd fra centellablader, fremmer syntesen av kollagen og har anerkjent helbredende, beroligende og eudermiske egenskaper.

E-VITAMIN

Er en kraftig antioksidant som er avgjørende for å motvirke degenerative fenomener, og vice versa, oppmuntrer til reparativ og defensive prosesser.

Hvordan bruke
Et produkt for profesjonell bruk som kun tilbys i kombinasjon med kroppsbehandlinger for å understreke den elastiserende virkningen.

Anbefalt
Brukes på strekkmerker og områder som mangel fasthet.
Promoterer elastisitet og fasthet.

Generelle egenskaper
Salgsenhet 950ml
Merkevare Comfort Zone
EAN kode 8004608503316
EAN koder (alle) 8004608503316
Produktnummer fra produsent 20631
Merkevare Comfort Zone
Serie Body Strategist
Lenker
Min side