Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Comfort Zone Body Strategist Peeling PRO 500ml

Varenr.: 20625
EAN: 8004608503255
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Peeling for salongbehandling.

Peeling activating renewing gel: En unik blanding av glykolsyre og melkesyrer som øker eliminering av keratiniserte celler og absorpsjon av de funksjonelle stoffene som finnes i produktene som følger. 81 % av totalen ingrediensene er av naturlig opprinnelse. Fri for parabener, mineralolje og silisium.

Kjennetegn
Aktivatoren har blitt studert for å være formulert i en konsentrasjon ideell for å fornye huden og favorisere absorpsjon av aktive ingredienser. Studert for å forbedre kutan absorpsjon, den gelens sammensetning og pH gir forhøyede egenskaper for toleranse og effekt, samtidig som det gir en behagelig følelse av friskhet.

Fordeler
Lett væske som absorberes raskt. Det er ikke nødvendig å ta en dusj etter påføring.


Hvordan det fungerer
Glykol- og melkesyre virker på koblingen av corneocytter, som favoriserer eliminering av keratiniserte celler. Det favoriserer også vanngjenkalling, og utfører en effektiv fuktighetsgivende handling som økes av tilstedeværelsen av OXY™, en cellulær respirasjon faktor som oppmuntrer til oksygenering av vev.

 

Hvordan bruke

Påfør på hele kroppen og masser til den er helt absorbert – etter noen minutter, fortsett med den valgte behandlingen.

 

Anbefalt

Kun for profesjonell bruk. Anbefales i behandlinger uten skylleprodukter for en intensiv handling. Følg instruksjonene iht til behandlingstekniske ark for kroppens hudforberedelse

Generelle egenskaper
Salgsenhet 2stk
Merkevare Comfort Zone
EAN kode 8004608503255
EAN koder (alle) 8004608503255
Produktnummer fra produsent 20625
Merkevare Comfort Zone
Serie Body Strategist
Lenker
Min side