Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Comfort Zone Calming Journey

Varenr.: 12190
EAN: 8004608511854
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Calming Journey reisekit. Perfekt for deg som ønsker å slappe av og ikke minst roe ned stresset hud og ikke minst sinnet.

Calming Journey reisekit. Perfekt for deg som ønsker å slappe av og ikke minst roe ned stresset hud og ikke minst sinnet.

Inneholder

Remedy Cream to Oil 50ml
En mild rens som passer de med sensitiv hud. Remedy Cream To Oil er en rens som påføres tørr hud og masseres til den blir til en olje. Rensen er ekstra god for deg med tørr og veldig sensitiv hud. Da rensen er passer godt med hudens egne lipidstoffer og ikke inneholder stoffer som svekker hudbarrieren. Marulaolje er rik på omega 9 og hjelper til med å reparere hudbarrieren og virker styrkende på tørr, eksponert hud. 97% ingredienser av naturlig opprinnelse. Vegansk. Luktfri.

For hvem: Remedy Cream To Oil passer deg med tørr og veldig sensitiv hud. Også egnet for de som oppholder seg ute i ekstremt klima.

Remedy Defense Cream 15ml
Beroligende og nærende krem ​​beriket med Marula-olje for en beskyttende virkning på hudbarrieren. Spesielt egnet for veldig tørr, dehydrert sensitiv hud og for tøffe klimaer.

Tranquillity Body Lotion 50ml
En lett kroppskrem som fukter og mykgjør tørr hud. Inneholder eteriske oljer som har en beroligende effekt på sinn og kropp.

Specialist Hand Cream 15ml
Håndkrem med en rik, raskt absorberende tekstur. Formulert med Sacha Inchi Oil og Panthenol, fremmer håndkremen en beskyttende virkning for hudbarrieren og gir myke, hydrerte og vedluftende hender. Trekker raskt inn.


 

Generelle egenskaper
Salgsenhet stk
Merkevare Comfort Zone
EAN kode 8004608511854
EAN koder (alle) 8004608511854
Produktnummer fra produsent 12190
Merkevare Comfort Zone
Serie Remedy
Lenker
Min side