Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Comfort Zone Hydramemory Water Source Serum 30ml

Varenr.: 12018
EAN: 8004608505846
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Hydramemory Water Source Serum er et friskt og lett serum med en fuktrik formel som gir fuktighet og glød selv til den mest dehydrerte og matte huden. Den raskt absorberende teksturen gjør dette produktet til det perfekte matchen for å øke effektiviteten til den rike og lette sorbetkremene.

Et hav av hydrering i en liten flaske. Det nye Hydramemory Water Source Serum er et friskt og lett serum med en fuktrik formel som gir fuktighet og glød selv til den mest dehydrerte og matte huden. Den raskt absorberende teksturen gjør dette produktet til det perfekte matchen for å øke effektiviteten til den rike og lette sorbetkremene. Den veganske formelen er beriket med SKIN-ADAPTIVE HYDRATION-teknologi: Prickly Pear-ekstrakt fra organisk regenerativt jordbruk, makrohyaluronsyre* og biomimetisk tekstur gir umiddelbar glatthet og fyldighet til huden. Den gjenfyllbare emballasjen er en bærekraftig løsning for å redusere påvirkningen på miljøet. ** 97,9 % ingredienser med naturlig opprinnelse *natriumhyaluronat **-91 % av materialet som ble brukt når du kjøper refill kontra det første kjøpet.

Hvordan bruke?
Påfør morgen og kveld på ansikt og hals. La trekke helt inn og fortsett deretter med kremen.

Ingredienser:
AQUA / WATER / EAU*, GLYCERIN*, BUTYLENE GLYCOL*, PENTYLENE GLYCOL*, CARTHAMUS TINCTORIUS OLEOSOMES / CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) OLEOSOMES*, OLEYL ERUCATE*, BETAINE*, PHENOXYETHANOL, PROPYLENE GLYCOL*, C13-15 ALKANE*, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE*, LAUROYL LYSINE*, PARFUM / FRAGRANCE, CARBOMER, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYALURONATE*, DICAPRYLYL CARBONATE, XANTHAN GUM*, OPUNTIA FICUS-INDICA STEM EXTRACT*, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL*, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM PHYTATE*, GLUCONOLACTONE*, GLYCINE SOJA OIL / GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL*, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID*, POTASSIUM SORBATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE*

Generelle egenskaper
Salgsenhet 30ml
EAN kode 8004608505846
EAN koder (alle) 8004608505846
Produktnummer fra produsent 12018
Merkevare Comfort Zone
Serie Hydramemory
Lenker
Min side