Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Comfort Zone Hydramemory Water Source Serum PRO 150ml

Varenr.: 20717
EAN: 8004608515432
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Perfekt for de som har hydrert, matt og stram hud. Serum som vil gi din kunde en reell fuktbombe. Hydramemory Water Source Serum er et friskt og lett serum med en fuktrik formel som gir fuktighet og glød selv til den mest dehydrerte og matte huden. Den raskt absorberende teksturen gjør dette produktet til det perfekte matchen for å øke effektiviteten til den rike og lette sorbetkremene.

Et hav av hydrering i en liten flaske. Det nye Hydramemory Water Source Serum er et friskt og lett serum med en fuktrik formel som gir fuktighet og glød selv til den mest dehydrerte og matte huden. Den raskt absorberende teksturen gjør dette produktet til det perfekte matchen for å øke effektiviteten til den rike og lette sorbetkremene. Den veganske formelen er beriket med SKIN-ADAPTIVE HYDRATION-teknologi: Prickly Pear-ekstrakt fra organisk regenerativt jordbruk, makrohyaluronsyre* og biomimetisk tekstur gir umiddelbar glatthet og fyldighet til huden. Den gjenfyllbare emballasjen er en bærekraftig løsning for å redusere påvirkningen på miljøet. ** 97,9 % ingredienser med naturlig opprinnelse *natriumhyaluronat **-91 % av materialet som ble brukt når du kjøper refill kontra det første kjøpet.


Ingredienser:
AQUA / WATER / EAU*, GLYCERIN*, BUTYLENE GLYCOL*, PENTYLENE GLYCOL*, CARTHAMUS TINCTORIUS OLEOSOMES / CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) OLEOSOMES*, OLEYL ERUCATE*, BETAINE*, PHENOXYETHANOL, PROPYLENE GLYCOL*, C13-15 ALKANE*, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE*, LAUROYL LYSINE*, PARFUM / FRAGRANCE, CARBOMER, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYALURONATE*, DICAPRYLYL CARBONATE, XANTHAN GUM*, OPUNTIA FICUS-INDICA STEM EXTRACT*, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL*, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM PHYTATE*, GLUCONOLACTONE*, GLYCINE SOJA OIL / GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL*, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID*, POTASSIUM SORBATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE*

Generelle egenskaper
Salgsenhet 150ml
EAN kode 8004608515432
EAN koder (alle) 8004608515432
Produktnummer fra produsent 20717
Merkevare Comfort Zone
Serie Hydramemory
Lenker
Min side