Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Comfort Zone Remedy Cream to Oil 150ml

Varenr.: 12111
EAN: 8004608505877
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

En mild rens som passer de med sensitiv hud. Remedy Cream To Oil er en rens som påføres tørr hud og masseres til den blir til en olje. Rensen er ekstra god for deg med tørr og veldig sensitiv hud.

En mild rens som passer de med sensitiv hud. Remedy Cream To Oil er en rens som påføres tørr hud og masseres til den blir til en olje. Rensen er ekstra god for deg med tørr og veldig sensitiv hud. Da rensen er passer godt med hudens egne lipidstoffer og ikke inneholder stoffer som svekker hudbarrieren. Marulaolje er rik på omega 9 og hjelper til med å reparere hudbarrieren og virker styrkende på tørr, eksponert hud. 97% ingredienser av naturlig opprinnelse. Vegansk. Luktfri.

For hvem
Remedy Cream To Oil passer deg med tørr og veldig sensitiv hud. Også egnet for de som oppholder seg ute i ekstremt klima.

Fordeler
Luktfri
Veldig skånsom mot huden
Lindrer irritert hud

Hvordan bruke
Masser en liten mengde Remedy Cream To Oil på tørr hud, masser inn til rensemidlet blir til en olje. Skyll med lunkent vann.

Ingredienser
Caprylic/Capric Triglyceride, Aqua / Water / Eau, Polyglyceryl-10 Myristate, Glycerin, Propanediol, 1, 2-Hexanediol, Cocamidopropyl Betaine, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Sodium Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Hydrogenated Polydecene, Xanthan Gum, Caprylhydroxamic Acid, Citric Acid, Lauryl Glucoside

Generelle egenskaper
Salgsenhet 150ml
Merkevare Comfort Zone
EAN kode 8004608505877
EAN koder (alle) 8004608505877
Produktnummer fra produsent 12111
Merkevare Comfort Zone
Serie Remedy
Lenker
Min side