Til toppen

Comfort Zone Remedy Cream to Oil Sachet 2ml

Varenr.: B3631
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

En mild rens som passer de med sensitiv hud. Remedy Cream To Oil er en rens som påføres tørr hud og masseres til den blir til en olje. Rensen er ekstra god for deg med tørr og veldig sensitiv hud. Sachet 2mø x 20 pakning

En mild rens som passer de med sensitiv hud. Remedy Cream To Oil er en rens som påføres tørr hud og masseres til den blir til en olje. Rensen er ekstra god for deg med tørr og veldig sensitiv hud. Da rensen er passer godt med hudens egne lipidstoffer og ikke inneholder stoffer som svekker hudbarrieren. Marulaolje er rik på omega 9 og hjelper til med å reparere hudbarrieren og virker styrkende på tørr, eksponert hud. 97% ingredienser av naturlig opprinnelse. Vegansk. Luktfri.

For hvem
Remedy Cream To Oil passer deg med tørr og veldig sensitiv hud. Også egnet for de som oppholder seg ute i ekstremt klima.

Fordeler
Luktfri
Veldig skånsom mot huden
Lindrer irritert hud

Hvordan bruke
Masser en liten mengde Remedy Cream To Oil på tørr hud, masser inn til rensemidlet blir til en olje. Skyll med lunkent vann.

Ingredienser
Caprylic/Capric Triglyceride, Aqua / Water / Eau, Polyglyceryl-10 Myristate, Glycerin, Propanediol, 1, 2-Hexanediol, Cocamidopropyl Betaine, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Sodium Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Hydrogenated Polydecene, Xanthan Gum, Caprylhydroxamic Acid, Citric Acid, Lauryl Glucoside

 
 
 
Generelle egenskaper
Salgsenhet 20stk
EAN kode 8004608508823
EAN koder (alle) 8004608508823
Produktnummer fra produsent B3631
Merkevare Comfort Zone
Serie Remedy