Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Comfort Zone Remedy Serum PRO 150ml

Varenr.: 20672
EAN: 8004608506379
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Serum som motvirker rødhet og har effekt på endogen følsomhet på grunn av stress og eksogen følsomhet på grunn av miljø- og livsstilsfaktorer. En lett emulsjon som føles fantastisk frisk og absorberes raskt i huden. PRO

Serum som motvirker rødhet og har effekt på endogen følsomhet på grunn av stress og eksogen følsomhet på grunn av miljø- og livsstilsfaktorer. En lett emulsjon som føles fantastisk frisk og absorberes raskt i huden. Perfekt å bruke alene i varme klima for å beskytte blodkar som kan påvirkes av sol og høye temperaturer. Kan også brukes som intensiv behandling om vinteren for veldig tørr hud, for å styrke det generelle forsvaret av huden.

Aktive ingredienser: Ekstrakter fra peruansk jalapa, også kjent som mirakelblomst, har en beroligende effekt takket være dens betennelsesdempende egenskaper som er viktige for å lindre ubehag og gjenopprette balansen i sensitiv hud. Ekstraktet har en dobbel effekt: det lindrer betennelse og reduserer reaksjonene til de neuroinflammatoriske reseptorene og beskytter dermed huden, og det stimulerer dannelsen av ceramider, som er viktige komponenter i hudbarrieren. MEXICAN ISOP En meksikansk medisinplante som tradisjonelt har blitt brukt til å berolige symptomer forårsaket av sjokk, og som et hudpleie ekstrakt har den en beroligende effekt og motvirker rødhet. Det høye innholdet av flavonoider beskytter mot skadelige effekter av stress på huden.

MARULA Oljen blir utvunnet fra frøene til Marula-treet, Sclerocarya birrea. Treet vokser i Sør-Afrika og kalles ofte elefant treet fordi treets grener, blader og frukt er deres favorittmat. Oljen er rik på omega 9-fettsyrer, tokoferoler og fytosteroler som styrker huden og beholder sin barrierefunksjon takket være dens mykgjørende og beskyttende egenskaper.

NATURLIGE PREBIOTIKA Alfaglukan er et oligosakkarid som er utvunnet fra sukker og hjelper til med å styrke hudens forsvar. Dette er en ny og effektiv metode for å beskytte sensitiv hud. Oligosakkaridene fungerer som prebiotika, og beskytter hudens naturlige bakterieflora ved å styrke mikroorganismer som lever på hudens overflate.

Fordeler
Parfyme- og silikonfri, lett struktur, raskt absorberende, virker mot rødhet og er beroligende. 

Hvordan bruke
Påfør et tynt lag av produktet og masser forsiktig slik at det blir riktig absorbert av huden. Benyttes under profesjonelle behandlinger, for sensitiv hud og hud som lett blir rød. Perfekt for rødhet, lokal eller spredt over ansiktet. Anbefales etter soling.

 

93% ingredienser med naturlig opprinnelse

pH: 4,9-5,9

 

Ingredienser:

AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, PROPANEDIOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, BUTYLENE GLYCOL, C12-15 ALKYL BENZOATE, DICAPRYLYL CARBONATE, CETEARYL ISONONANOATE, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, MIRABILIS JALAPA EXTRACT, SCLEROCARYA BIRREA SEED OIL, AGASTACHE MEXICANA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, 1,2-HEXANEDIOL, SORBITAN LAURATE, SODIUM ACRYLATES/BEHENETH-25 METHACRYLATE CROSSPOLYMER, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, XANTHAN GUM, HYDROGENATED POLYDECENE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TOCOPHEROL, MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, LAURYL GLUCOSIDE, SODIUM LEVULINATE, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, DISODIUM EDTA, o-CYMEN-5-OL.

Generelle egenskaper
Salgsenhet 150ml
Merkevare Comfort Zone
EAN kode 8004608506379
EAN koder (alle) 8004608506379
Produktnummer fra produsent 20672
Merkevare Comfort Zone
Serie Remedy
Lenker
Min side