Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Comfort Zone Remedy System Set Sachet 3x2ml

Varenr.: B3630
EAN: 8004608508816
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Remedy Sensitiv kit Sachet x 3. Perfekt testkit for de med sensitiv hud eller for de som har lett for å bli rød.

Remedy Sensitiv kit Sachet x 3. Perfekt testkit for de med sensitiv hud eller for de som har lett for å bli rød.

Inneholder

Remedy Defense Cream Sachet 2ml

Remedy Defense Cream sachet er en rik 24-timers krem ​​som pleier og styrker hudbarrieren. Passer for veldig tørr og sensitiv hud, men også som kuldekrem for alle hudtyper

Remedy Cream to Oil Sachet 2ml
En mild rens som passer de med sensitiv hud. Remedy Cream To Oil er en rens som påføres tørr hud og masseres til den blir til en olje. Rensen er ekstra god for deg med tørr og veldig sensitiv hud. Da rensen er passer godt med hudens egne lipidstoffer og ikke inneholder stoffer som svekker hudbarrieren. Marulaolje er rik på omega 9 og hjelper til med å reparere hudbarrieren og virker styrkende på tørr, eksponert hud. 97% ingredienser av naturlig opprinnelse. Vegansk. Luktfri.

Remedy Serum Sachet 2ml
Serum som motvirker rødhet og har effekt på endogen følsomhet på grunn av stress og eksogen følsomhet på grunn av miljø- og livsstilsfaktorer. En lett emulsjon som føles fantastisk frisk og absorberes raskt i huden. Perfekt å bruke alene i varme klima for å beskytte blodkar som kan påvirkes av sol og høye temperaturer. Kan også brukes som intensiv behandling om vinteren for veldig tørr hud, for å styrke det generelle forsvaret av huden.

Generelle egenskaper
Salgsenhet 10stk
Merkevare Comfort Zone
EAN kode 8004608508816
EAN koder (alle) 8004608508816
Produktnummer fra produsent B3630
Merkevare Comfort Zone
Serie Remedy
Lenker
Min side