Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Comfort Zone Renight Oil 30ml

Varenr.: 12118
EAN: 8004608505945
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Renight Oil er en næringsrik vitaminolje som er beriket med antioksidanter. Den magiske cocktailen av oljer gjør den rik og kraftig uten å føles oljete. Den er silkemyk, og lett i teksturen og anbefales til alle hudtyper som trenger litt ekstra næring om natten.

Renight Oil er en næringsrik vitaminolje som er beriket med antioksidanter. Den magiske cocktailen av oljer gjør den rik og kraftig uten å føles oljete. Den er silkemyk, og lett i teksturen og anbefales til alle hudtyper som trenger litt ekstra næring om natten. Kan også brukes på dagtid for de som liker følelsen av en velsmurt hud i løpet av dagen. På dagtid har oljen en beskyttende effekt mot vær og vind. Naturlige gojibærekstrakter har fantastiske antioksidantegenskaper, rike på provitamin A og vitamin E samt sporstoffer som virker reparerende på huden. Renight Oil er rik på tokoferoler som virker antioksidant på huden og hjelper til med å lege sår og skader. Den beskytter mot pigmentering og solskader. Oljens tokoferolinnhold øker kollagenproduksjonen i huden, noe som minimerer forekomsten av nye rynker og fine linjer. Rett og slett en fantastisk olje for alle. 97,5 % ingredienser fra naturlig opprinnelse. Vegansk

Passer for:
Renight Cream kan brukes av alle hudtyper. Men passer veldig godt for deg med underernært, tørr og stresset hud

Fordeler:
Nærende
Passer alle hudtyper
Øker effekten av Renight Cream

Hvordan bruke:
Renight Oil brukes om natten og gjerne sammen med Renight Cream. Varm noen dråper i hendene og påfør på ansikt og hals. Følg opp med krem. Du kan også ta noen dråper i kremen og bland for hånd før du påfører blandingen i ansiktet.

ADVARSEL
Inneholder nøtteoljer som kan forårsake en liten reaksjon, test underarmen hvis du er usikker før bruk.

Næringsrik olje med mye vitaminer og antioksidanter. Rik og kraftig uten å føles oljete. Gjør huden myk og reparerer skader fra frie radikaler.

Ingredienser:
Sesamum Indicum Seed Oil / Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil / Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Isoamyl Laurate, Oryza Sativa Bran Oil / Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Parfum / Fragrance, Tocopherol, Lycium Barbarum Seed Oil, Geraniol

Generelle egenskaper
Salgsenhet 30ml
Merkevare Comfort Zone
EAN kode 8004608505945
EAN koder (alle) 8004608505945
Produktnummer fra produsent 12118
Merkevare Comfort Zone
Serie Renight
Lenker
Min side