Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Comfort Zone Sacred Nature Nutrient Cream 50ml

Varenr.: 11970
EAN: 8004608501176
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Sacred Nature Nutrient Cream er en fyldig krem som forsterker og beskytter hudbarrieren, for synlig mer næringsrik og mer strålende utseende. Perfekt som kuldekrem eller til bruk på barn med sensitiv hud.

Sacred Nature Nutrient Cream er en fyldig krem med bio-fermenterte antioksiderende ingredienser (Scientific Garden Extract ™), og bioteknologisk moseekstrakt. Den forsterker og beskytter hudbarrieren, for synlig mer næringsrik og mer strålende utseende. Perfekt som kuldekrem eller til bruk på barn med sensitiv hud. 

 

  • Organisk Sertifisert Kosmetikk 
  • 99,2% naturlig opprinnelse
  • 26,5% av de totale ingrediensene er fra økologisk jordbruk
  • COSMOS ORGANIC sertifisert av Ecocert Greenlife

 

Egenskaper 

Formuleringen er designet for å gi dyp næring, komfort og beskyttelse til hud, som er utsatt for tørrhet og mer miljøpåvirkning som vind og hardere klima. Den rike konsistensen er resultatet av en balanse mellom organisk sheasmør og jojobaolje, som sammen gir det ideelle grunnlaget for å formidle de aktive ingrediensene og pakke inn huden i en beskyttende og sanselig behagelig konsistens.

 

Fordeler

  • Øker hudens motstandsdyktighet
  • Rik og beskyttende konsistens
  • Dyp næring og umiddelbar komfort
  • 100% naturlig duft

 

Aktive ingredienser

SCIENTIFIC GARDEN EKSTRAKT™ Et kompleks av biofermenterte organiske ekstrakter av myrt, hyllebær og granateple, direkte valgt og skapt av [Comfort Zone] for å sikre sporbarhet, bærekraft og maksimal effektivitet. De utvalgte bær, blader og skall har et høyt innhold av antioksidant og beskyttende fytoaktive ingredienser, som beskytter hudens skjønnhet og ungdommelig struktur fra det daglige angrepet av frie radikaler.

BIOTEKNOLOGISK MOSE EKSTRAKT Bioteknologi har gitt en mulighet til å skaffe et bærekraftig ekstrakt fra en dyrebar ressurs: mose,- de første plantene som erobret jorden, kjent for sin ekstraordinære tilpassningsegenskaper. Mosekstrakt er basert på det innovative anti-aldringskonseptet som går ut på at cellehelse er knyttet til celleutveksling mellom kjernen og ekstracellulær matriks. Ved å beskytte denne utvekslingen kan huden tilpasse seg miljøendringer, bli mer spenstig og mindre utsatt for for tidlig aldring.

ORGANISK BURITI OLJE En dyrebar aktiv ingrediens avledet fra et palmetre hjemmehørende i Brasil, som også er kjent som “livets tre”. Den karakteristiske lyse oransje fargen gjenspeiler det bemerkelsesverdig høye antioksidantinnholdet av karotenoid.

 

Anbefalt 

Ideell for hud som er tørr, moden eller utsatt for spesielle miljøpåkjenninger (vind, kaldt klima, etc.).

 

Hvordan bruke

Påfør morgen og kveld på rent, tørt ansikt og nakke. Masser for god absorpsjon.

 

pH 5-5,5

Generelle egenskaper
Salgsenhet 50ml
Merkevare Comfort Zone
EAN kode 8004608501176
EAN koder (alle) 8004608501176
Produktnummer fra produsent 11970
Merkevare Comfort Zone
Serie Sacred Nature
Lenker
Min side