Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Comfort Zone Sacred Nature Youth Serum 30ml

Varenr.: 11973
EAN: 8004608501220
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Sacred Nature Youth Serum er et lett serum som beskytter huden mot frie radikaler og gir et synlig sunnere og yngre utseende.

Sacred Nature Youth Serum er et lett serum med bio-fermenterte antioksidant ingredienser (Scientific Garden Extract ™), tamarind - et vegetabilskt alternativ til hyaluronsyre - og ekstrakt av kangaroo paw flowers, som er en australsk blomst med en oppstrammende effekt. Serumet beskytter huden mot frie radikaler og gir et synlig sunnere og yngre utseende.

 

  • Organisk Sertifisert Kosmetikk 
  • 99,6% naturlig opprinnelse
  • 27,5% av de totale ingrediensene er fra økologisk jordbruk
  • COSMOS ORGANIC sertifisert av Ecocert Greenlife

Egenskaper 

Den lette og biomimetiske konsistensen, som er basert på lecithin og sheasmør, har en veldig behagelig konsistens og gjør huden umiddelbart mykere og fløyelsaktig uten å gi en tilstoppende følelse. Serumet er formulert for å bli brukt som et første trinn i kombinasjon med kremen. Den absorberer lett og bidrar til å maksimere anti-aldrings effekten.

Fordeler

  • Biomimetisk konsistens
  • Lett og fløyelsaktig
  • Ungdomskilden - fukter, beskytter og strammer opp
  • 100% naturlig duft

Aktive ingredienser

SCIENTIFIC GARDEN EKSTRAKT™ Et kompleks av bio-fermenterte organiske ekstrakter av myrtel, hyllebær og granateple, direkte valgt og skapt av [Comfort Zone] for å sikre sporbarhet, bærekraft og maksimal effektivitet. De utvalgte bær, blader og skall har et høyt innhold av antioksidant og beskyttende fyto-aktive ingredienser, som beskytter hudens skjønnhet og ungdommelige struktur fra det daglige angrepet av frie radikaler.

KANGAROO PAW BLOMSTER EKSTRAKT Fra blomsten av en australsk plante, fremmer dette oppstrammende ekstrakt syntesen av TNX-proteinet som regulerer foreningen av kollagenfibriller og elastinfibre. (Organiseringen av protein-trådene i huden som holder strukturen på plass)

TAMARIND EKSTRAKT Et plantebasert alternativ til hyaluronsyre. Fruktens frø brukes til å produsere polysakkarider som binder vann og beholder optimal fuktighet.
 

Passer for:

For alle hudtilstander.

Hvordan Bruke:
Påfør morgen og kveld på rent, tørt ansikt og nakke. Masser for å sikre absorpsjon. Påfør deretter Hydra Cream eller Nutrient Cream, avhengig av hudtilstanden din.

pH 5-5.5

Generelle egenskaper
Salgsenhet 30ml
Merkevare Comfort Zone
EAN kode 8004608501220
EAN koder (alle) 8004608501220
Produktnummer fra produsent 11973
Merkevare Comfort Zone
Serie Sacred Nature
Lenker
Min side