Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Comfort Zone Sublime Skin Lift & Firm Ampoule 7x2ml

Varenr.: 12172
EAN: 8004608510864
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Ampuller med konsentrert serum som med umiddelbar oppstrammende effekt. Gjenoppretter hudens elastisitet og fasthet og bekjemper aldringstegn.

Ampuller med konsentrert serum som med umiddelbar oppstrammende effekt. Gjenoppretter hudens elastisitet og fasthet og bekjemper aldringstegn.

7 ampuller 2ml

Formulert med:

  • ACETYL-ESAPEPTIDE 1 - for botoxlignende handling
  • OLIGOPEPTIDE 1 - etterfyller og støtter ekstra cellulær matrise
  • MACRO HYALURONIC ACID - fuktighetsgivende og løftende
  • 99,5% ingredienser av naturlig opprinnelse

UMIDDELBART RESULTAT

For 100% av kvinnene virker hudteksturen umiddelbart jevnere. *For 100% av kvinnene virker huden umiddelbart fast og full. *

ETTER EN UKE

95% av kvinnene synes hudstrukturen er glatt. *90% av kvinnene oppfatter den oppstrammende effekten på huden. *90% av kvinnene synligheten til overfladiske rynker og uttrykkslinjer er redusert. *

ETTER EN MÅNED

95% av kvinnene oppfatter den oppstrammende effekten på huden. *For 95% av kvinnene blir synligheten av overflatiske rynker og uttrykkslinjer redusert. ** Klinisk test av uavhengige laboratorier _ panel på 20 personer.

 

Aktive ingredienser:

ACETYL-HEXAPEPTIDE 1: Den dynamiske rynkeingrediensen med en botox-lignende effekt. Ingrediensen modulerer muskelsammentrekningen som fører til rynkedannelse og forbedrer hudens mykhet. 

PLANTEGF (EPIDERMAL VEKSTFAKTOR): For ekstracellulær matriseoptimalisering. Stoffet aktiverer stier involvert i hudens proteinsyntese og i cellulær regenerering. Gir økt collagen, elastin og hyalorounsyre syntese som forbedrer hudens fasthet. 

MAKROHYALURONSYRE: Fremmer øyeblikkelig fuktighetsøkning på epidermalt nivå og danner en spenningsfilm på huden som øker fuktpåfyllelse og løfter huden. 

 

Hvordan bruke:

Ampuller brukes i sykluser på en til to uker når huden har behov for det og som vedlikehold mellom ansiktsbehandlinger. Påfør ampullen på renset hud, gjerne etter bruk av Microsonic Facial Device. Etter påføring av ampullen bruk ditt anbefalte hudprogram med serum, dag- og nattkrem. 

 

Ingredienser:
AQUA / WATER / EAU, ALCOHOL DENAT., BUTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE, GLYCERIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, ACETYL HEXAPEPTIDE-1, OLIGOPEPTIDE-1

 

Generelle egenskaper
Salgsenhet 7x2ml
Merkevare Comfort Zone
EAN kode 8004608510864
EAN koder (alle) 8004608510864
Produktnummer fra produsent 12172
Merkevare Comfort Zone
Serie Sublime Skin
Lenker
Min side