Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Comfort Zone Sublime Skin Micropeel Lotion PRO 300ml

Varenr.: 20707
EAN: 8004608512967
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Sublime Skin Micropeel Lotioner en ansiktskrem som gir næring, fylde og elastisitet. PRO

Sublime Skin Micropeel Lotion
Ansiktskrem som gir næring, volum og elastisitet. Takket være en mengde ingredienser som bevarer hudens struktur og et antialdrende botanisk Achillea-ekstrakt. Konturene i ansiktet ser mer definerte ut, ansiktstrekkene blir jevnere og huden  lysere og mer fuktrik. Brukt i kombinasjon med Sublime Skin Intensive Serum, forsterker den sin oppstrammende og fyldige virkning ved å aktivere Archi-lift ™ -teknologi.

CONSCIOUS SKIN SCIENCE™ Inneholder 98,9% ingredienser av naturlig opprinnelse uten silikoner, animalske derivater, mineraloljer, kunstige fargestoffer, etoksylater (PEG) og akrylater.

Kjennetegn:

Lett farget formulering. Det virker på de tre lagene i hudstrukturen, og tilbyr fasthet og tone, for en fyldigere og yngre hud. Den nærende konsistensen er beriket med bioaktive mykgjørende planteoljer og sheasmør, som forhindrer tørrhet og beskytter hudbarriere, noe som gjør den egnet for normal til tørr hud.

Fordeler:

Gir en fastere og mer plumpet hud
Anbefalt for normal og tørr hud, samt kaldere klima


Hvordan den fungerer:

MIKRO- OG MAKROHYALURONSYRE (0,3%), kjent for sine hydroskopiske egenskaper, har evnen til å tiltrekke seg og beholde vann og etterligner vannfyllstoffet. Takket være moderne teknologi, har den blitt inkludert med to molekylvekter for å handle på forskjellige nivåer. Makroversjonen for en umiddelbar handling ved epidermal nivå og den siste generasjonen Micro -versjon for en mer progressiv og dyp effekt på dermal nivå.

PAEONIA ALBIFLORA EXTRACT etterligner lipo-filler-effekten og gjenoppretter riktig adipocyters funksjon. Faktisk stimulerer det transformasjonen av pre-adococytter til adipocytter.

PLANTAGO LANCEOLATA titrert ekstrakt, takket være inhibering av mikroRNA, stimulerer nytt kollagen og elastin og beskytter riktig funksjon. Det også reduserer utseendet på aldersflekker og bidrar til å forhindre dem.

TETRAPEPTIDE-11 og TETRAPEPTIDE-9 virker på cellenivå og øker kollagesyntesen, og fremmer samspillet mellom mursteinene i hudstrukturen. I de støtter riktig organisering av kollagenfibre i ECM og hjelper stramme epidermal kohesjon og epidermis-dermis-sammenheng, noe som resulterer i rynker reduksjon og økt hudtetthet.

ACHILLEA MILLEFOLIUM fra Davines Scientific Garden, en av de eldste kjente botaniske stoffer brukt av mennesker, gjenoppdaget og ekstrahert med en bærekraftig metode som bruker høytrykksvann. Navnet stammer fra den greske mytologiske figuren Achille, som brukte Achillea for å helbrede sårene hans. Rik på klorogensyre, er det klinisk bevist å øke kollagensyntesen og redusere kollagenase.

 

Hvordan bruke:

Påfør morgen og kveld etter rens, alene eller etter  sublime skin Intensive serum for en styrket anti-aldring og nærende behandling.

 

Passer for:

For tørr hud og i kalde årstider/vær.

Tester:

Replumping Smoothing Firming klinisk testet* 95% av panelet bekrefter utjevningseffekt ** 85% av panelet bekrefter fyllingseffekt *** instrumentell evaluering, 20 kvinner, 28 dagers bruk. ** egenvurdering, 40 kvinner, 28 dagers bruk.

Generelle egenskaper
Salgsenhet 300ml
Merkevare Comfort Zone
EAN kode 8004608512967
EAN koder (alle) 8004608512967
Produktnummer fra produsent 20707
Merkevare Comfort Zone
Serie Sublime Skin
Lenker
Min side