Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn

Comfort Zone Sublime Skin System Set Sachet 3x2ml

Varenr.: B5096
EAN: 8004608514152
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Det perfekte settet for de som ønsker anti-aging og fuktighet til fine og dype linjer.

Inneholder:

Sublime Skin Intensive Serum 2ml
Ansiktsserum med omfattende anti-aldring som motvirker cellulær aldring og bevarer hudens struktur. Huden virker mer avslappet med mindre synlige rynker og får et ungdommelig utseende. Brukes i kombinasjon med Sublime Skin-kremer som forsterker deres oppstrammende og fyldige virkning ved å aktivere Archi-lift ™

 

 Comfort Zone Sublime Skin Cream 2ml
Antialdrings fuktighetskrem til ansiktet. Sublime Skin Cream er en ny og innovativ anti-age krem. Den jobber direkte i underhuden ved å fremme produksjonen av fettceller og øke volumet i eksisterende celler. Huden får tilbake volum, og spenst, man ser også en klar forbedring på elastisiteten. Gir fantastisk glød. Passer perfekt til hud på 30+.

 

Sublime Skin Micropeel Lotion
Ansiktskrem som gir næring, volum og elastisitet. Takket være en mengde ingredienser som bevarer hudens struktur og et antialdrende botanisk Achillea-ekstrakt. Konturene i ansiktet ser mer definerte ut, ansiktstrekkene blir jevnere og huden  lysere og mer fuktrik. Brukt i kombinasjon med Sublime Skin Intensive Serum, forsterker den sin oppstrammende og fyldige virkning ved å aktivere Archi-lift ™ -teknologi.

 

 

Generelle egenskaper
Salgsenhet 10stk
Merkevare Comfort Zone
EAN kode 8004608514152
EAN koder (alle) 8004608514152
Produktnummer fra produsent B5096
Merkevare Comfort Zone
Serie Sublime Skin
Lenker
Min side