Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Comfort Zone Tranquillity Oil 200ml

Varenr.: 10979
EAN: 8004698179385
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Tranquillity Oil er en kroppsolje som er formulert for å hjelpe deg med å slappe av og roe ned sinnet ditt. Oljen er en del av Comfort Zones Tranquillity-serie, som er utviklet for å hjelpe med å fremme søvn og redusere stress.

Comfort Zone Tranquillity Oil er en kroppsolje som er formulert for å hjelpe deg med å slappe av og roe ned sinnet ditt. Oljen er en del av Comfort Zones Tranquillity-serie, som er utviklet for å hjelpe med å fremme søvn og redusere stress.

Tranquillity-oljen inneholder en blanding av essensielle oljer, inkludert lavendel, sedertre og appelsin, som har beroligende og avslappende egenskaper. Oljen kan brukes på kroppen for å gi fuktighet og næring til huden samtidig som den gir en avslappende duft.
 

Hvordan bruke:

For å bruke Comfort Zone Tranquillity Oil, påfør noen dråper olje på kroppen og masser forsiktig inn. Oljen kan også brukes som en massasjeolje ved å påføre den på huden og massere forsiktig.

Vær oppmerksom på at Tranquillity Oil kun skal brukes utvortes og ikke skal svelges. Unngå kontakt med øynene og hold den utilgjengelig for barn.

 

Ingredienser:
COCOGLYCERIDES, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, COCO-CAPRYLATE, POLYSORBATE 85, PARFUM / FRAGRANCE, LIMONENE, TOCOPHEROL, AMARAN¬THUS CAUDATUS SEED EXTRACT, JUNIPERUS VIRGINIANA OIL, GERANIOL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL BENZOATE, AQUA / WATER / EAU, COUMARIN, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL / CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL, ISOEUGENOL, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, CITRAL, SANTALUM ALBUM OIL / SANTALUM ALBUM (SAN¬DALWOOD) OIL, VETIVERIA ZIZANOIDES ROOT OIL, CITRONEL¬LOL, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL.

Generelle egenskaper
Salgsenhet 200ml
Merkevare Comfort Zone
EAN kode 8004698179385
EAN koder (alle) 8004698179385,8004608506003
Produktnummer fra produsent 10979
Merkevare Comfort Zone
Serie Tranquillity
Lenker
Min side