Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator
Produktet er ikke aktivt!

 I dette kurset vil du få bli kjent med alle de fantastiske mulighetene vi har med Natural Tech i sin helhet,
sammen med skreddersydde spesialprodukter som gir salongene mulighet til å lage egne, unike kur & behandlingstilbud.

Vi vil introdusere og demonstrere et nytt og spennende konsept i dette kurset, sammen med litt dypere produkt informasjon og inspirasjon til massasje – alt dette nøye utviklet i Davines systemet.
 
Bli med oss på en innholdsrik formiddag!

Møt vår educator!

Mia Helgås Sæterlid - Davines National Master Trainer

Mia er fra Vik i Sogn hvor hun startet sin frisørkarriere.
Med fagbrev og 16 års bransjeerfaring har hun de siste 5 årene jobbet som Davines Master Trainer. Hun har tidligere vært drifts,- og opplæringsansvarlig i et større konsern. Hun har jobbet på scene og backstage på flere hårshow, og senere for store artister som Angelo Seminara, Tom Connell & Allilon.

Du vil møte en sann colorist og fargeentusiast med teknikker og kunnskap som få andre har. Hun har unike og brukervennlige teknikker som fungerer meget godt i salong.

Du vil lære trendy og nyttige bleke, farge- og klippeteknikker som kan styrke din kunnskap og selvtillit. Mia er lidenskapelig opptatt av hår og hodebunn og av den grunn tilbyr et helt unikt kurs som tar for seg dette temaet.

Hun har øye for detalj, oser av kunnskap og har evne til å lære fra seg på alle ulike nivå. Alltid ekstremt opptatt av et trygt læremiljø, og med et stort smil og varme sørger hun for harmoni og posistivitet i all opplæring.

Alle skal kunne føle seg trygge og ivaretatt!

Davines Kurs 2023: NaturalTech SPA 17. Okt Akademiet

Varenr.: 90904957

Natural Tech SPA kommer med en spennende nyhet! Vi vil introdusere og demonstrere et nytt og spennende konsept i dette kurset, sammen med litt dypere produkt informasjon og inspirasjon til massasje – alt dette nøye utviklet i Davines systemet.

Akademiet i Bergen.
Srtusshamnsvegen 42, 5302 Strusshamn

17. Oktober

09:00-13:00

Hands On og teori

Mia Helgås Sæterlid - Davines National Master Trainer
 

499,-

Absolutt alle


Natural Tech SPA kommer med en spennende nyhet!
Vi vil introdusere og demonstrere et nytt og spennende konsept i dette kurset, sammen med litt dypere produkt informasjon og inspirasjon til massasje – alt dette nøye utviklet i Davines systemet.
 

Generelle egenskaper
Produktnummer fra produsent 90904957
Merkevare Kurs og Seminarer
Serie Davines Kurs og Seminarer
Lenker
Min side