Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Gi blondt hår litt ekstra LOVE


Høsten handler om de vakre endringene i naturen, høstens farger og å kose seg i favorittgenseren din, men for håret ditt betyr høstens ankomst krusete hår og flisete tupper hvis du ikke behandler det med litt ekstra kjærlighet.

Alle de dårlige tingene ved høsten, som sterk vind, kaldere vær og varierende temperaturer fra innendørs oppvarming, stresser håret ditt, men vår leave-in-behandlinger forhindrer skade på håret, hjelper til med å bli kvitt krus og flisete tupper som etterlater håret med den langvarige silkeaktig følelse og bouncy effekt. Den er vegansk, sulfat- og parabenfri. Håret etterlates lyst, sunt og skinnende. Det harde været kombinert med innendørs oppvarming og varme dusjer er hardt for de blonde lokkene dine, og hvis de ikke blir tatt vare på vil håret kruses og ha flisete tupper. Håret blir krusete når håret krøller seg oppover, noe som utsetter hårets indre cortex for fuktighet og forårsaker tørrhet og hevelse. Blondt hår krever oppmerksomhet! Hold det blonde håret sterkt, fuktig og skinnende.

SOFT FORGIVENESS og VIOLET WONDER


Ta ekstra godt vare på det blonde håret ditt. Følg din vanlige Omniblonde hår rutine, men for de flisete tuppene og frizz, bruk vår Leave-In behandlinger, SOFT FORGIVENESS og VIOLET WONDER. Leave in-behandlinger er en snarvei til lekkert, skinnende, sterkt og hydrert hår.

Soft Forgiveness og Violet Wonder er lette sprayer basert på våre fire hovedingredienser; Gojibær, maissukker, hydrolysert vegetabilsk protein og solsikkeolje som en del av vår OLDC sammen med en sterk aminosyreblanding for å sørge for å samle de flisete tuppene og lukke skjellaget. Denne kombinasjonen vil forhindre skade på håret og vil gi håret den langvarige silkeaktige følelsen og en bouncy effekt. Omni Lightening Defense Complex® består av ingredienser som gojibær, maissukker, hydrolysert vegetabilsk protein og solsikkeolje - perfekte midler for tørrhet, svimmelhet og flisete tupper. 

En vakker blondine trenger vedlikehold! Våre signatursjampoer og balsamer er spesialdesignet for å reparere, vedlikeholde og pleie det varme, blonde håret - ikke overse tørrhet, hårskade og overdreven fuktighet som høsten fører med seg til å skape krusete hår og flisete tupper.

Vi anbefaler å behandle håret med litt ekstra forsiktighet i tillegg til din vanlige Omniblonde-rutine med en av våre leave-in behandlinger.

pH er viktig å tenke på til høsten 


I løpet av høsten trenger vi beskyttelse mot værskiftet, det kalde været, varmen fra innendørs og de vanlige miljøpåvirkerne ute. Den nøye balanserte pH-verdien i produktene våre gir det blonde håret ekstra beskyttelse.

Soft Forgiveness og Violet Wonder er på et pH-nivå på 3,5 - 4,5, dette vil sørge for å holde skjellaget (cortex) og flisete tupper lukket og skinnende. pH-verdien i alle våre produkter er nøye justert til et nivå som spesifikt er justert ut ifra produktets mål og fikser nøyaktig det produktet er utviklet for å gjøre.


Lenker
Min side