Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

GREENFLEET X KEVIN.MURPHY

Vi i KEVIN.MURPHY vet at ethvert lite skritt og bidrag kan ha stor innvirkning på miljøet, og vi leter alltid etter måter vi kan bidra til å dra nytte av den vakre planeten vår.

Derfor samarbeider vi med Greenfleet, for delvis å kompensere for karbonavtrykket vårt. Hvert halvår planlegger vi å kompensere for minst 500 tonn CO2-utslipp og er stolte av å kunne rapportere at vi har kompensert for over 1500 tonn karbonutslipp siden mai 2022 via vårt samarbeid med Greenfleet.

Dette tilsvarer rundt 2700 trær som ble plantet av Greenfleet som en del av sine mange skogplantingsprosjekter. Disse trærne vil vokse inn i skoger som har vært under lovlig beskyttelse i 100 år - for å bevare biologisk mangfold og gjenopprette habitat for dyreliv, inkludert mange truede arter. Vi anslår at i kalenderåret 2023 vil støtten vår bety at opptil 10 000 trær blir plantet i løpet av året.

Hvem er Greenfleet?

Greenfleet er Australias første leverandør av karbonkompensasjon og har siden 1997 plantet over 10 millioner trær som til sammen er blitt til mer enn 500 skoger i Australia og New Zealand.

Greenfleet er en ledende australsk non-profit miljøorganisasjon som beskytter klimaet vårt ved å gjenopprette skogene våre. Greenfleet planter innfødte skoger med biologisk mangfold for å fange opp karbonutslipp og bidra til å bekjempe virkningene av klimaendringer.

Se Greenfleet sine høydepunkter fra 2021:

For å lære mer om målene og prosjektene som Greenfleet for tiden kjører og har fullført, vennligst besøk: https://www.greenfleet.com.au/ .

FILANTROPI OG HJERTET AV KM

Filantropi er kjernen i merkevaren vår, og vi er konstant dedikert til å hjelpe veldedige formål som fokuserer på både menneskelige og miljømessige områder. Vi fokuserer på å finansiere formål og veldedige organisasjoner som ligger våre hjerter nært, hvor og når det er mulig, gjennom støtte fra våre distributører og salongnettverk.

Lenker
Min side