Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

HISTORIEN BAK KEVIN.MURPHY

Kevin Murphy har etablert seg som et ikon i frisørbransjen og blir omtalt som “hair master” når det kommer til fashion runways og på settet i filmindustrien. Alt dette mens han har bygget sin egen nisje i bransjen som go-to-guy for den ikoniske “beach hair”-looken. 

Hans arbeid har prydet forsidene på alle de største motemagasinene i verden som Vouge, Harper’s Bazaar, Mademoiselle, Vanity Fair, Marie Claire, Elle, InStyle og GQ. Mens han jobbet på fotoshoots og fashion shows oppdaget han at modellenes hår ble tungt, kjedelig og livløst etter flere timer med styling. Det fantes ingen stylingprodukter på markedet som tilfredsstilte hans behov som stylist. 

Kevin Murphy produserte derfor sine egne produkter der målet var å dekke disse behovene. Han utviklet vektløse produkter som er enkle å bruke, har styrke og kvalitet i seg, utfører jobben på en tilfredsstillende måte og som i tillegg er miljøvennlige. 

Hans produkter er nå solgt i over 43 land. KEVIN.MURPHY produktene er kjent for sin høye kvalitet, ytelse og hudpleieinspirerte virkemåte som fungerer ypperlig for stylister og deres klienter. Enten det er på et set eller i salong.

🎥 Snurr film! 🎥

Lenker
Min side