Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Kevin Murphy Blonde Angel 250ml

Varenr.: KMU15368
EAN: 9339341017066
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Er den blonde hårfargen din litt blah? BLONDE.ANGEL gir pleie og fuktighet til blasst, blondt hår og fjerner gult skjær. Den opprettholder den fine, blonde looken og gir håret nytt liv.

Er den blonde hårfargen din litt blah? BLONDE.ANGEL gir pleie og fuktighet til blasst, blondt hår og fjerner gult skjær. Den opprettholder den fine, blonde looken og gir håret nytt liv.

Slik gjør du
APPLY. ABSORB. RINSE.
Påføres i nyvasket, vått hår og la virke i 1-2 minutter før du skyller ut. For optimalt resultat foreslår vi at du også bruker BLONDE.ANGEL.WASH som din shampoo.

Fordeler
'- Framhever tonene i blondt og grått hår
- Formulert til å motvirke blasse toner
- Gir glans og opprettholder hårets sunnhet
- Gir håret en kjølig tone
- Motvirker fargetap
- Sulfatfri, Parabenfri og Cruelty-free

Nøkkelingredienser
Inneholder ekstrakter fra Solsikkefrø, Olivenolje, Jojoba og Paranøtt reparer og gir fuktighet til blondt, bleket, stripet eller grått hår. Parabenfri. Sunflower Seed Extract er rik på vitaminer og antioksidanter som er essensielle for hårets helse. Ingrediensen sørger for å bevare hårfargen og gir masse pleiende fuktighet. Olive Oil Extract er en naturlig antioksidant og kjent for å gi masse fuktighet til, reparere og opprettholde håret. I tillegg gir den håret god elastisitet. Ingrediensen er rik på Biotin, Niacin, vitamin A og E. Lavendula Angustifolia (Lavender) Extract gir en sunn hårvekst og balanserer produksjonen fra talgkjertelen. Jojoba Seed Oil gir fuktighet og pleier både hår og hodebunn. Bertholletia Excelsa Seed (Brazil Nut) Oil er kjent for å inneholde gode mengder omega-syrer, motvirker frizz og temmer ustyrlig hår samtidig som den forhindrer slitte tupper. Linseed Oil gir håret glans og inneholder essensielle fettsyrer som er nødvendige for å opprettholde hårets helse.

Kevins tips
Nøkkelen til et vakkert, blondt hår er pleien du gir det. Ved å bruke vårt BLONDE regime opprettholder du de fine tonene og blir kvitt det gule skjæret eller blasst hår.
Generelle egenskaper
Salgsenhet 250ml
Merkevare Kevin Murphy
Produktkategori Kur,Hårpleie
EAN kode 9339341017066
EAN koder (alle) 9339341017066,9339341016304,9339341007531,9339341002284
Produktnummer fra produsent KMU15368
Merkevare Kevin Murphy
Serie Kevin Murphy Care
Lenker
Min side