Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Høytiden en verdsatt tid som bringer med seg en følelse av tilhørighet. I år ønsket jeg at KEVIN.MURPHYs høytidskolleksjon skulle utforske klassiske hårpleierutiner med en frisk og leken tilnærming, i håp om at den skulle inspirere deg til å drømme om nye kreasjoner og nye definisjoner av stil. Hver eske er nøye kuratert for å vise hvordan de, når de kombineres, kan påvirke individuell stil og kreativ uttrykksmåte, og inspirere til nye hårkonsepter, hver med sin egen motivasjon. Definer din stil og verdsett unikheten som er deg. 

Jeg håper du vil nyte årets høytidskolleksjon like mye som jeg har hatt det gøy med å skape den. Fra KEVIN.MURPHY-familien til deg og dine; vi ønsker deg en inspirerende høytid og et godt nytt år!

 

With love,

Kevin Murphy

 

 

 

 

 

 

 

Nytt år, ny deg! Det er på tide å tilføre mer fuktighet, og HYDRATE-ME.WASH, HYDRATE-ME.RINSE og BEDROOM.HAIR hjelper deg med å nå dine hår-mål!

 

 

Unn deg litt fortjent LUXE. Proteinrike REPAIR-ME.WASH, REPAIR-ME.RINSE og YOUNG.AGAIN gir håret næring og gjenoppretter skadet hår, og gir deg en luksuriøs, glansfull finish.

 

 

Oppfyll dine fargefantasier med den fantastiske trioen som er VIBRANCE. EVERLASTING.COLOUR WASH, EVERLASTING.COLOUR RINSE og EVERLASTING.COLOUR LEAVE-IN pleier farget hår og forhindrer falming.

 

 

Skjem deg bort med luksuriøse produkt som gir tykkere hår. PLUMPING.WASH, PLUMPING.RINSE og DOO.OVER gir essensiell næring, tetter håret og skaper
fyldig og frodig 

 

 

Hengiv deg til VOLUM med denne guddommelige trioen. Praktfull, men likevel så lett, ANGEL.WASH, ANGEL.RINSE og ANTI.GRAVITY.SPRAY er skapt for å bli beundret.

Kevin Murphy KEVIN.MURPHY REPAIR HOLIDAY

90905065
Kevin Murphy KEVIN.MURPHY THICKENING HOLIDAY

Skjem deg bort smed luksuriøse produkt som gir tykkere hår. PLUMPING.WASH, PLUMPING.RINSE og DOO.OVER gir essensiell næring, tetter håret og skaper fyldig og frodig hår i høytiden.


Inneholder: Plumping Wash 250ml, Plumping Rinse 250ml & Doo Over 250ml

Kjøp
6 x Plumping Holiday Kit
Rabatt: 30%
Din kunde: Kjøp Plumping Wash & Rinse, og få med Doo Over 250ml på kjøpet (verdi 459,-)

90905066
Kevin Murphy KEVIN.MURPHY EVERLASTING HOLIDAY

Oppfyll dine fargefantasier med den fantastiske trioen som er VIBRANCE. EVERLASTING.COLOUR WASH, EVERLASTING.COLOUR RINSE og EVERLASTING.COLOUR LEAVE-IN pleier farget hår og forhindrer falming.

Inneholder: Everlasting Colour Wash 250ml, Everlasting Colour Rinse 250ml & Everlasting Colour Leave-in 150ml
Kjøp 6 x Everlasting Holiday Kit
Rabatt: 32%
Din kunde: Kjøp Everlasting Colour Wash & Rinse, og få med Everlasting Colour Leave-in 150ml på kjøpet (verdi 499,-)

90905067
Kevin Murphy KEVIN.MURPHY HYDRATE HOLIDAY

Nytt år, ny deg! Kombinasjonen av HYDRATE-ME.WASH og RINSE, sammen med BEDROOM.HAIR, vil inspirere til frisyrer som beholder fuktighet, og styling med en fleksibel holdbarhet.

90905063
Kevin Murphy KEVIN.MURPHY VOLUME HOLIDAY

Gi fint hår den kjærligheten det fortjener. ANGEL.WASH og RINSE gir luksuriøst volum og næring til håret ditt, mens ANTI.GRAVITY.SPRAY holder frisyren og volum på plass.
Inneholder: Angel Wash 250ml, Angel Rinse 250ml & Anti Gravity Spray 150ml

Kjøp
6 x Angel Holiday Kit
Rabatt: 31%
Din kunde: Kjøp Angel Wash & Rinse, og få med Anti Gravity Spray 150ml på kjøpet (verdi 459,-)

90905064
Lenker
Min side