Skip to main content
Til toppen
Bli Kunde / Logg inn Book Educator

Kevin Murphy Hydrate Me Rinse 40ml

Varenr.: KMU539
EAN: 9339341017585
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Kevin Murphy Hydrate Me Rinse 40 ml er en meget fuktighetsgivende conditioner med Kakaduplomme og Jojoba som gjenoppretter elastisiteten og kolagennivået i håret. For vakkert, sunt og glansfullt hår. Parabenfri 40ml

Kevin Murphy Hydrate Me Rinse 40 ml er en meget fuktighetsgivende conditioner med Kakaduplomme og Jojoba som gjenoppretter elastisiteten og kolagennivået i håret. For vakkert, sunt og glansfullt hår. Parabenfri 40ml

Slik gjør du
APPLY. ABSORB. RINSE.
Påføres i nyvasket hår og la virke i 1-2 minutter. Skyll så ut.
For optimal effekt anbefaler vi at du bruker HYDRATE-ME.WASH før du bruker RINSEN.

Fordeler
'- En rik blanding av antioksidanter som gir fuktighet
- Tilfører håret essensiell fuktighet og glans
- Mykgjør håret og gir det en silkeaktig følelse
- Inneholder vitaminer og pleiende oljer
- Ideell for normalt til tørt hår
- Sulfatfri, Parabenfri og Cruelty-free

Nøkkelingredienser
Kakadu Plum finnes i Northern Territory, i Australia. Denne frukten inneholder den høyeste konsentrasjonen av naturlig vitamin C av alle kjente plantearter. Vitamin C stimulerer produksjonen av Elastin og Collagen for å opprettholde hårets glans og elastisitet. Den vil også låse inn fuktigheten i håret.

Jojoba Esters er en utmerket fuktighetsgiver til håret. Den gjør håret motstandsdyktig mot floker og motvirker flisete tupper og skader på håret.

Shea Butter gir fuktighet til tørt og skadet hår fra rot til spiss. Reparerer og beskytter mot skadelige miljøomgivelser, tørrhet og skjørhet. Den absorberes hurtig i håret og hodebunn for å gi fuktighet uten å tette hårstrået. Den er spesielt god for behandlet hår og hår som er hyppig utsatt for varmeverktøy.

Evening Primrose Oil er rik på Omega 6 som gir fuktighet og mykhet til håret. Den inneholder Fosfolipider som er hydrofile. Det betyr at de tiltrekkes vann og suger fuktighet fra luften som deretter tilføres håret.

Kevins tips
Bruk produktene sammen. HYDRATE-ME.WASH, RINSE og MASQUE gjør at håret får fuktigheten det trenger for å holde seg sunt og friskt. De virker pleiende for hår som er tørt og skadet. På samme måte som kroppen trenger å opprettholde fuktighetsnivået gjør også håret det. Derfor er HYDRATE regimet en god måte å gjøre det på!
Generelle egenskaper
Salgsenhet 40ml
Merkevare Kevin Murphy
Produktkategori Balsam
EAN kode 9339341017585
EAN koder (alle) 9339341017585,9339341009689,9339341005063
Produktnummer fra produsent KMU539
Merkevare Kevin Murphy
Serie Kevin Murphy Care
Lenker
Min side